Alper Potuk Terim'in isteği ile bitiyor

Bu sezon gösterdiği performansla Fatih Terim'in gözüne giren Alper Potuk, Fenerbahçe karşısında oynadığı futbolla Fatih Terim'i harekete geçirdi.

Galatasaray'ın deneyimli hocası Fatih Terim şimdiden gelecek sezonun kadrosunu kurmak için çalışmalara dört koldan başladı.

Fatih Terim'in bu sezon başında da kadrosuna katmak istediği yıldız ortasaha oyuncusu için Eskişehirspor yüksek bonservis bedeli talep edince transfer çıkmaza girmiş ancak Alper Potuk sergilediği harika performans ile Terim'i tekrar harekete geçirdi.

A Milli takımda ve son Fenerbahçe maçında harika bir performans ortaya koyan Potuk için Terim yönetimi seferber etti ve Eskişehir'e çıkarma emri verdi. Eskişehir cephesinden, Galatasaray'ın resmi teklifte bulunduğu yönünde haberler gelirken, tarafların net açıklama için sezon sonunu beklediği kaydedildi.

-Orta saha ona emanet- 

Gelecek sezon yabancı kontejyanının düşüceğinden Türk oyunculara ağırlık veren Fatih Terim ortasahayı tamamen Alper'e teslim edecek. Felipe Melo'nun yükselen formuna karşın istikrarsız ve dengesiz halleri ve kulübe verdiği yıllık maliyet yükünden dolayı Alper'i isteyen Terim, orta alanı tamamen Selçuk ile Alper'in üzerine kurmayı hedefliyor.

-İki tarafta anlaştı-

İki taraf açısındanda ligde kalan maçların etkilenmemesi için gizli tutulan bu transfer 6.5 Milyon Euro gibi bir rakama bittiği iddia ediliyor. Alper, geçen sezon devre arasında Fenerbahçe'nin kapısından dönmüş, daha sonra Galatasaray'la görüşmeler yapmıştı. 
Günün Önemli Haberleri