Almanlar Veli Kavlak ile ilgileniyor
Beşiktaş'la sözleşmesi sezon sonu bitecek Veli Kavlak ile Alman ekiplerinin ilgilenmesi yönetimi korkutuyor..
Beşiktaş'la sözleşmesi sezon sonu bitecek Veli Kavlak ile Almanya Ligi ekiplerinden Stuttgart ve Schalke'nin ilgilenmeye başlaması, başarılı futbolcuyla yeniden anlaşmak isteyen siyah-beyazlı yönetimi sıkıntıya soktu.
Sabah si'nde yer alan habere göre; Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic'in "Futboluna hayranım" dediği Veli Kavlak'a Alman kulüpleri kanca attı. Siyah-beyazlı kulüple sözleşmesi sezon sonu bitecek olan 25 yaşındaki futbolcuyu, Stuttgart ve Schalke'nin istediği ortaya çıktı.Beşiktaş'ın Akhisar Belediyespor'la oynadığı maçı tribünden izleyen StuttgartSportif Direktörü Fredi Bobic'in Veli'yi yakın takibe aldığı belirtildi. Bobic'in Veli'nin menajeri ile temasa geçerek nabız yokladığı gelen haberler arasında. Bu gelişmefutbolcuyla yeniden anlaşma zemini arayan Beşiktaş yönetimini sıkıntıya soktu.
TAVRI BİRAZ OLSUN RAHATLATTI
Veli Kavlak'ı takımda tutmayı hedefleyen yönetimin, yeni sözleşme çalışmalarına hız verdiği de bildirildi. Veli Kavlak'ın ise kendisiyle ilgilen kulüplere "Burada mutluyum, önceliğim Beşiktaş. Kulübümle anlaşamazsam sezon sonunda oturup konuşabiliriz" mesajını yolladığı, bu durumun siyahbeyazlıları biraz olsun rahatlattığı ifade edildi.