Alex'ten Fenerbahçe'ye Türkçe mesaj

Fenerbahçe'nin efsane kaptanı Alex, UEFA Avrupa Ligi maçı öncesi sarı lacivertlilere başarılar diledi.

Fenerbahçe'nin efsane kaptanı Alex de Souza, UEFA Avrupa Ligi'nde oynanacak olan Lokomotiv Moskova maçı öncesi sarı lacivertlilere başarılar diledi.

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi Son 32 Turu ilk maçında bu akşam Rusya'nın Lokomotiv Moskova takımıyla karşılaşacak. Saat 19.00'da başlayacak maçı İsveç Futbol Federasyonu'ndan Martin Strömbergsson yönetecek.

Fenerbahçe-Lokomotiv Moskova maçının muhtemel 11’leri


Kritik maç öncesi sarı lacivertli takımın efsane Brezilyalısı Alex de Souza'dan da Türkçe mesaj geldi. Instagram hesabından maçın görselini paylaşan Alex, altına da "Başarılar Fenebahçem" notunu düştü. Alex'in bu sözleri takipçilerinin beğenisini topladı.


Günün Önemli Haberleri