Alex Telles için Sevilla'dan sürpriz teklif

Galatasaray, istenmeyen yabancıları yollamak için çalışırken Sevilla'dan gelen sürpriz teklif herkesi şaşırttı.

Galatasaray, istenmeyen yabancıları yollamak için çalışırken Sevilla'dan gelen sürpriz teklif herkesi şaşırttı. G.Saray'da beklenen patlamayı yapamayan Alex Telles'e İspanya'dan sürpriz talip çıktı. 

Fanatik si'nin haberine göre; Sol beki Alberto Moreno'yu 18 milyon Euro'ya Liverpool'a satan İspanyol ekibi, bu oyuncunun yerini Alex Telles ile doldurmaya karar verdi. Geçtiğimiz sezon Avrupa Ligi'ni kazanan Sevilla, Galatasaray'a 6 milyon Euro'luk bir teklif yaptı.

Ocak ayında Sambacı için Gremio'ya 6 milyon 150 bin Euro ödeyen yönetim bu rakamı kesinlikle kabul etmeyeceklerini Sevilla'ya bildirdi. İspanyol ekibi eğer daha yüksek bir teklif yaparsa, Ünal Aysal son kararı Cesare Prandelli'ye bırakacak. 

FENERBAHÇE MAÇINDA BEĞENİLMEDİ

Hücuma destek veremeyen ve fizik olarak güçsüz görüntüsüyle ayakta kalmakta zorlanan Alex Telles, Felipe Melo'nun verdiği desteğe rağmen Bursaspor maçında formasını Hakan Balta'ya kaptırma tehlikesi ile karşı karşıya. Telles, Galatasaray'ın taktik idmanlarında Prandelli'nin en çok uyardığı isimlerin başında geliyordu. 

Günün Önemli Haberleri