Alex Ferguson'dan sert tedbir
Sir Alex Ferguson, savunmada bir daha sıkıntı yaşamamak için sert tedbirler alıyor.
İngiltere Premier League takımlarından Manchester United'ın tecrübeli savunması Rio Ferdinand zor bir tercihle karşı karşıya...
Kırmızı Şeytanlar'ın efsane teknik adamı Sir Alex Ferguson'un, sezon sonunda kontratı bitecek olan oyuncuya yeni sözleşme önermek için yeni bir şart koştu.
Kırmızı Şeytanlar'ın efsane teknik adamı Sir Alex Ferguson'un, sezon sonunda kontratı bitecek olan oyuncuya yeni sözleşme önermek için yeni bir şart koştu.
John Terry'nin İngiltere Milli Takımı'nı bıraktığını açıklamasından sonra, kadroya dahil edilen 33 yaşındaki oyuncunun durumu İskoç hocayı tedirgin ediyor.
Öyle ki savunma hattında Nemanja Vidic'in 2 ay sahadan uzak kalacak olması, Phill Jones ve Chris Smalling'in sakatlıkları savunmanın göbeğinde tecrübeli hocaya epey sıkıntı yaşatıyor.
71 yaşındaki teknik direktör de savunmanın göbeğinde geriye kalan iki oyuncusu olan Evans ve Ferdinand'ın sakatlanmaması için tüm imkanlarını seferber ediyor.
Daily Star'daki haberde Ferguson'un Ferdinand hakkında hiç de tavizkâr olmayan cümlelerine yer verildi. Ferguson, "Rio bu sene bizim için şüphesiz çok önemli, İngiltere için de iyi işler yapabilecek durumda. Ama bunu yapmak zorunda değil. O, kariyeri için Manchester'a odaklanmalı, aksi takdirde onun arkasında durmam" ifadelerini kullanarak 34 yaşındaki oyuncuya aba altından sopa gösterdi.