Akdeniz Üniversitesi'nin şampiyonluk hedefi
Erkekler Süper Ligi 10'uncu sırada tamamlayan Akdeniz Üniversitesi'nde antrenör Tufan Dağseven, gelecek sezon hedefleri hakkında açıklamalarda bulundu.
Dağseven, yaptığı açıklamada, ligden düşme korkusunu hissettikleri zamanlar da olduğunu ama özellikle son haftalarda aldıkları başarılı sonuçlarla bu durumdan kurtulup play-off'a çıkmayı amaçladıklarını söyledi.
Bu amaçlarına ulaşamamalarına rağmen genel anlamda iyi bir sezon geçirdiklerini ifade eden Dağseven, gelecek sezon bu yılki eksiklerini tamamlayarak daha başarılı olmaya çalışacaklarını dile getirdi.
Ligi 10'uncu sırada tamamladıklarını bildiren Dağseven, "Artık gelecek sezonun hazırlıklarına başladık. Gelecek yıl inşallah şampiyonluk için oynarız" diye konuştu.