Ağaoğlu bayan futbolcuları da unutmadı

Ataşehir Belediyespor, sezon açılışında Ürdün Bayan Milli Takımı ile gösteri maçı yaptı.

Bayanlar Birinci Futbol Ligi ekiplerinden Ataşehir Belediyespor, sezon açılışında Ürdün Bayan Milli Takımı ile gösteri maçı yaptı.

Yenisahra Stadı'nda gerçekleştirilen ve Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi ile Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu'nun da hazır bulunduğu organizasyonda, Ataşehir Belediyespor ile Ürdün Milli Takımı yaklaşık 40 dakika süren bir karşılaşma oynadı.

Mücadeleden Ataşehir Belediyespor, Yağmur (2), Reyhan ve Lütfiye'nin golleriyle 4-0 galip ayrıldı.

Öte yandan, Ataşehir Belediyespor Bayan Futbol Takımı'nın sponsorluğunu üstlenen Ali Ağaoğlu, 2010 Dünya Basketbol Şampiyonası'nda final oynayan (A) Milli Basketbol Takımı oyuncularına ev hediye etmesini hatırlatarak, şampiyon olmaları halinde bayan futbolcuları da ödüllendireceğini, ayrıca öğrenim gören sporculara burs vereceğini açıkladı.

Günün Önemli Haberleri