Adana Botaş Montpellier'e hazır

Adana Botaşspor, evinde Fransız temsilcisi Montpellier ile karşılaşacak.

FIBA "EuroCup'ta mücadele eden Adana Botaşspor, evinde Fransız temsilcisi Montpellier ile karşılaşacak
 

Deplasmanlı eleme şeklinde oynanacak karşılaşmanın ilk randevusu 6 Aralık Perşembe günü saat 19.00’da Adana’da oynanacak. Hafta içindeki çalışmalarını en iyi şekilde değerlendiren Adana Botaş’da eksik ya da sakat oyucu bulunmuyor. 

Montpellier maçının son idmanında oyuncuları ile toplantı yapan baş antrenör Olcay Orak maçın önemine değindi ve "sizlere güveniyorum" dedi. 

"Taraftar desteği çok önemli" 
Orak, "Adana Botaşspor geçmiş yıllarda Avrupa kupalarında çok önemli başarılara imza attı. Bu anlamda 6 Aralık günü oynayacağımız Montpellier karşılaşmasında da iyi oynayarak kazanmak istiyoruz. Gerçekleştirdiğimiz idmanlarda basketbolcularımız Montpellier maçına çok iyi motive oldular. Montpellier ,le ilk karşılaşmayı evimizde oynayacağımızdan bunu kendi lehimize dönüştürmek tek hedefimiz. Bu anlamda taraftar desteği de çok önemli. 6 Aralık Perşembe günü saat 19.00’da oynayacağımız Montpellier maçına tüm Adanalılar'ı Menderes Spor Salonu'na bekliyoruz. Takımımızın güzel oyunu ve taraftarımızın desteği ile kazanan biz olmak istiyoruz” dedi.

  
Günün Önemli Haberleri