FENERBAHÇE

Alex için maç öncesinde beklenen olmadı!

Fenerbahçe'de maç öncesi beklenenin aksine Alex'e plaket verilmedi. Hem eski teknik direktör Aykut Kocaman'ın rakip olması, hem de kritik maçta takımın konsantrasyonunun bozulmaması adına böyle bir durum oldu.

Alex için maç öncesinde beklenen olmadı!

Fenerbahçe'de taraftarların Alex de Souza beklentisi karşılanmadı. Maç öncesinde sahada plaket verilmesi beklenirken, Brezilyalı yıldıza böyle bir harekette bulunulmadı. 
 
Daha önce sezon başında Appiah ve Lugano gibi eski oyuncular sahada tur atmış, plaket verilmişti. Hem eski teknik direktör Aykut Kocaman'ın rakip olması, hem de kritik maçta takımın konsantrasyonunun bozulmaması adına böyle bir durum oldu. 
 
Alex bayramı!
 
Fenerbahçe-Atiker Konyaspor maçında Alex de Souza rüzgarı esti. Sarı-lacivertli kulübün efsane futbolcularından Alex, Türkiye ziyareti kapsamında eski takımını unutmadı. Önceki gün FB TV'ye çıkan, tesislere giderek futbolcularla buluşan ve formasını giyen Alex, maç günü de Kadıköy'de yer aldı. Brezilyalı efsane, tam 7 yıl sonra Ülker Stadı'nın çimlerine çıktı. 
 
Maç öncesinde yine FB TV'ye konuk olan ve 'Maç Başlıyor' programına katılan Alex, "Türkiye ile ilgili son 6 senede yaşadığım en mutlu gündü. Tüm camiaya teşekkür ederim. Takımda herkesi motive gördüm. Toparlanmaya odaklanmışlar" dedi. Alex, daha sonra stattaki yerini aldı. Bütün tribünlerde 'I Love You Alex' tezahüratı duyulurken, büyük bir alkış koptu. 

Yorumlar
TREND HABERLER