AKHİSAR

Akhisarspor ne zaman kuruldu Akhisarspor teknik direktörü ve oyuncuları kim?

Akhisarspor ne zaman kuruldu Akhisarspor teknik direktörü, başkanı ve oyuncuları kim? Akhisarspor'un puan durumu ve Akhisarspor'un maç fikstürü haberimizde.Akhisarspor'un güncel kadrosuna, takımda yer alan oyunculara ve oyuncularla ilgili bilgilere bu haber üzerinden ulaşabilirsiniz.

Akhisarspor ne zaman kuruldu Akhisarspor teknik direktörü ve oyuncuları kim?

Akhisarspor haberleri İnternetspor.com'da. Akhisarspor 8 Nisan 1970 yılında Gençlikspor, Güneşsspor ve Doğanspor adlı takımların taraftarlarının birleşip, 'Akhisarspor'u istiyoruz' sloganları sonucu ortaya çıkmıştır.

AKHİSARSPOR KURULUŞ TARİHİ: 8 Nisan 1970

AKHİSARSPOR KURUCULARI: Yılmaz Atabarut başkanlığında, Veli Erkmen, Yahya Şahin, Refik Demirel, Ahmet Cevdet Sıdal, Mustafa Kahramanlıoğlu, Nail Prese ve Halil Boduroğlu'dur.

AKHİSARSPOR BAŞKANI: Hüseyin Eryüksel

AKHİSARSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ: Cihat Arslan

AKHİSARSPOR 2019 KADROSU: MILAN LUKAC, ERAY ATASEVEN, AYKUT ÇEVİKER, HELDER BARBOSA, ONUR AYIK, PAULO HENRİQUE, MİGUEL LOPES, ORHAN TAŞDELEN, HASAN ALİ ADIGÜZEL, ÖMER BAYRAM, ABDOUL SİSSOKO, MUSTAFA YUMLU, BORA KÖRK, HALİL YERAL, SERGİO ANTONİO BORGES, CANER OSMANPAŞA, KADİR KELEŞ, FATİH ÖZTÜRK

AKHİSARSPOR LOGOSU: Akhisarspor'un logosunun hikayesi Gençlikspor, Güneşsspor ve Doğanspor'un logolarına dayanmaktadır. Akhisarspor'un logosundaki renkler Gençlikspor, Güneşspor ve Doğanspor renklerini almıştır. Güneş spor’dan yeşil renk, Gençlikspor’dan siyah, Doğanspor’dan da sarı renklerini almıştır ki; bu takımlarında varlıkları unutulmasın. Akhisarspor’un kurumsal vefalı kimliği atılan bu tohumlardan gelmektedir.

AKHİSARSPOR PUAN DURUMU

AKHİSARSPOR FİKSTÜR

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER