SPOR MAGAZİN

Ahmet Çakar Arda ve Berkay'a demediğini bırakmadı

Eski hakem ve futbol yorumcusu Ahmet Çakar, Arda ile Berkay arasında yaşanan kavgayla alakalı yaptığı yorumda her iki isme de fena giydirdi.

Ahmet Çakar Arda ve Berkay'a demediğini bırakmadı

Arda Turan ile Berkay'ın bir mekanda kavga etmesi ve ünlü şarkıcının burnunun kırılmasının ardından Cumhuriyet Başsavcılığı harekete geçti ve soruşturma başlattı.

Berkay'ın eşi Özlem Ada Şahin'in iddiaları ve gerekli hukuksal işlemlerin başlatıldığını açıklamasının ardından önce Aslıhan Doğan Turan "Oğlumu kucağıma almama çok az kala, yazılıp çizilen hiçbir şeyin ve hiçbir 3. şahsın bana ve aileme zarar verebilecek nitelikte olmadığını bilmenizi isterim" dedi sonra Arda Turan "O hanımefendi ve arkadaşları yan masamızda eğleniyordu. 1 saat sonra mekana Berkay geldi. Benim yanıma gelip 'Kaptan seninle yarın görüşelim mi' dedi. 'Tamam Berkay, konuşalım' dedim. Önce şakalaşıyor sandım. Sonra gelip ensemden tutunca sinirlendim. Sonra 'sana ne oluyor' dedim, kafayı koydum.” diye konuştu.

Arda Turan şarkıcı Berkay'ın burnunu kırdı

''SİZDEN UTANIYORUM''.. Konuyla alakalı Twitter hesabından yorumda bulunan Ahmet Çakar, şu ifadeleri kullandı; ''Allah cezanı versin Arda,yine sıçtın.Hep adamlıktan söz ederdin , ben delikanlıyım derdin ya. Demek adamlık ve delikanlılığın kitabında evli kadınlara sarkmak da varmış....''

Arda Turan'a bir şok da eski şoföründen

'Eeee Berkay efendi. Etme bulma dünyası. Çalarsan komşunun kapısını ,birgün çalarlar kapını. İkiniz de aynısınız. Sıkıştınız mı utanmadan din ,Allah,vatan millet laflarına sığınırsınız Ama her türlü rezilliği yaparsınız Sizden utanıyorum.''

Yorumlar
TREND HABERLER