YAZARLAR

Zorunlu açıklama!!!

Zorunlu açıklama!!!

Muhammed Işık
Muhammed Işık[email protected]

Tahkim Kurulu 11 maçlık cezayı 4 maça düşürdü. Aslında 3 maça düştü ama sonra bir maç ilave ettiler. Bu durumda taraflardan birisi olan Meireles aklandı. Peki diğer taraf kişiler ne gibi ceza alacak?

Hakem Halis Özkahya bu durumda hakemliği bırakmak zorunda değil mi?

Meireles tükürmediğine göre taraflardan birisi yalancı olmuyor mu?

Tahkim kararlarından sonra Pfdk ve Halis Özkahya ne duruma düştü?

Mhk ne açıklama yapacak?

Diğer kulüpler hangi yüzle açıklama yapıyor?

Bu olayda taraf olmamalarına ve kendilerini ilgilendiren hiçbir şey olmamasına rağmen kimi kime şikayet ediyorlar?

Fatih Terim’in cezası ertelendiğinde neden sesiniz çıkmadı?

Madem o kadar dürüstlükten bahsediyorsunuz Teknik Direktörünüz basın mensuplarına hakaret ettiğinde ceza vermeyen kurullar için neden açıklama yapmadınız?

Meireles için dövmelerine ve saç tipine göre ceza normal diyerek IRKÇILIK yapan bir kulübün başkanı, özür dilemesi gerekirken böyle bir açıklamayı hangi vicdana sığdırıyor? Emre ceza alsın diye olmadık dümenler çevirdiler ama bu tarihi not düşün bir kenara. Kendileri ırkçılıktan ceza aldıklarında ne açıklama yapacaklar merak ediyorum.

Hd ve 3D yayınlanan bir karşılaşmada en küçük detay bile görüntülenebilirken hala tükürdüğü görüntüler var diye Meireles’in tükürdüğünü iddia eden kişileri de kendilerine gelmeye davet ediyorum. Özür dilemekte erdemliktir. Ben daha önce Fenerbahçe tribününden atılan bir yabancı maddeyi Galatasaray tribününden atıldı dediğim için özür dilemiştim. Görüntülerden kaynaklanan bir yanılgıya düşmüştüm. Gerekeni yaptım. Hem özür diledim hem de görüntüleri paylaştım. Tüm açılardan tükürük görülmediği halde hala tükürdü diyebilene yazıklar olsun diyorum. Tahkim bile yapılan hatayı anladı ama hala anlamak istemeyenler var.

Fenerbahçe düşmanlığı tescillenmiştir.

Fenerbahçe aleyhine kararlar çıkartmak isteyenler deşifre olmuştur.

Art niyet vardır ve art niyetli kişilerin, yalan beyanda bulunanların bundan sonra görevlerini layıkıyla yapamayacaklarından istifa etmeleri gerekmektedir.

Savunma yapanlarında olayın içinde olduğu aşikardır. Olayın tarafı gibi açıklama yapıyorsanız sizi rahatsız eden bir durum söz konusudur.

Haksızlık giderilmiştir ve bundan sonra oluşabilecek bariz hatalarda bu yöntem uygulanmalıdır denilmesi gerekirken kurulları ve Fenerbahçe’yi hedef alan açıklamalar kendilerine yapılan uygulamalarla ters düşmektedir. Kulüplerin kendilerini ve bundan sonraki süreçte takımlara ne fayda sağlayacağını düşünerek daha gerçekçi açıklamalar yapmasını bekliyorum.

Şimdi yapılması gereken tek bir şey var.

 

Halis Özkahya eğer hala Mieireles’in tükürdüğünü düşünüyorsa istifa etmelidir.

Eğer öyle düşünmüyorsa süreç ile ilgili bildiklerini anlatmalıdır.

Kemal Kapulluoğlu’nun istifası ile bu olayın bir bağlantısı var mı?

Birileri çıkıp açıklama yapmalı ve iki seçenekten birisi olmalı.

Mhk hakeminin arkasında durmalı ya da hakemine yalan beyandan dolayı bir daha maç vermemeli, düdüğünü asmalıdır.

Eğer Mhk hakemine güveniyor ve arkasında duruyorsa hepsi birden istifa etmelidir.

Yorumlar
TREND HABERLER