BASKETBOL

Zeljko Obradovic şampiyonluğu yorumladı

Fenerbahçe'nin başantrenörü Zeljko Obradovic, 98-94 kazanarak şampiyonluğa ulaştıkları Beşiktaş Sompo Japan maçı sonrasında açıklamalar yaptı

Zeljko Obradovic şampiyonluğu yorumladı

THY EuroLeague'den sonra Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nde de şampiyonluğa ulaşanFenerbahçe'nin Sırp başantrenörü Zeljko Obradovic, Beşiktaş'ı 98-94 yendikleri maç sonrasında zafer değerlendirmesinde bulundu.

"Oyuncularımın karakteriydi bu. Her başarıyı onlar hak ediyor çünkü kusursuz oynadılar." diyen Obradovic, sözlerine "Son saniyeye kadar savaştılar. Bir maç daha oynamamak için savaşmaları gerekiyordu. Çok mutluyum, inanılmaz bir iş başardılar" ifadeleriyle devam etti.

EuroLeague sonrasında play-offlarda 9-0'lık seriye ulaştıklarının altını çizen Obradovic, "Tofaş, Darüşşafaka ve Beşiktaş gibi takımlara karşı böyle bir şey başarmak çok zordu. Beşiktaş, bugün serinin en iyi maçını oynadı. Neredeyse kazanmak üzereydiler. Ancak oyuncularım asla pes etmez, son saniyeye dek savaşır" dedi.

Tecrübeli çalıştırıcı, maçın seyircisiz olmasıyla ilgili de görüşlerini belirtti. Obradovic, "Taraftarlar olmadan bu iş mantıklı değil. Taraftarla oynamak lazım. Biz her zaman bundan yanayız, taraftarla oynamak isteriz" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş Sompo Japan - Fenerbahçe maçının fotoğrafları

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER