YAZARLAR

Zekeriya Alp’i alkışlıyorum(!)

Zekeriya Alp’i alkışlıyorum(!)

Muhammed Işık
Muhammed Işık[email protected]

Hem de öyle alkışlıyorum ki ellerim çatlayana kadar alkışlıyorum. Hatasını hata ile kapatmaya çalıştığı için,

Hakemleri Fenerbahçe’ye karşı kışkırttığı için,

Hakemler hata yapabilir Fırat hatalıydı demediği için,

Halis Özkahya yalan beyanda bulunup tükürdü dediği halde onun arkasında durarak bu oyuna ortak olduğu için,

Hakem seminerinde Halis Özkahya çok alkışlandı diye birliktelik mesajı verdiler dediği için,

Sizleri de alkışlıyorum hakem camiası. Size olan güvenim artık sıfır. Hepiniz aynı yolun yolcususunuz. Hatanızı kabul edemeyecek kadar kibirlisiniz.

Göz göre göre yapılan hatalar ki bana göre art niyet var. Bu kirli oyunları ve bunu uygulayanlara destek olduğunuz için tarih sizi affetmeyecek.

İçinizden bir tane delikanlı çıkıp arkadaşımız hata yaptı diyemediniz.

Neymiş hakem raporunda yazdıkları geçerliymiş. Hakem hata yapamaz mı? Hakem insan değil mi? Kamera görüntülerinden yararlanılarak daha önce hiç ceza indirimi yapılmadı mı?

Kaldı ki Halis Özkahya için söylenecek tek bir şey var. Hocam sen iyi hakem değilsin. Egolarına yenik düştün. Rüştü sana “maçı adam gibi yönet” dediğinde onu atamayacak kadar acizdin. Meireles Fenerbahçe forması giydiği için “bana tükürdü” diyebilecek kapasitedesin. Kusura bakma! Tahkim Kurulu görüntüleri izledik ve tükürük yok diyor. Sen raporunda var diyorsun, sonra açıklama yapıp raporumun arkasındayım diyorsun.

MHK başkanı Zekeriya Alp ise bulunduğu koltuğu unutup Fenerbahçe taraftarını kışkırtacak açıklamalar yapıyor. Bu taraftar kimin ne olduğunu çok iyi öğrendi. Sizin ucuz numaralarınız artık sökmez. O koltukta oturduğunuz sürece o kuruma güvenmiyorum. Açıklamalarınız hep hedef gösteriyor. Şimdi hakemler maçlarda arkadaşlarına destek olmak için Fenerbahçe ile ilgili aleyhte kararlar alırsa yine arkadaşlarına destek olmuş olacaklar mı?

En önemli sorum ise yine MHK başkanına geliyor. Bundan sonra bariz bir hata yapıldığında yine hakeminizi savunup yanlışın yanında mı olacaksınız? Yoksa renkler değiştiği zaman olaylar arasında fark gösterip o takımdan özür mü dileyeceksiniz? Eğer bu olaylarda madur olan takım Fenerbahçe değil de bir başka takım olsaydı inanın çıkıp açıklama yapar ve söz konusu hataların tekrarlanmayacağını ve hakemlerinde hata yapabileceğini hatta hakeminizin hata yaptığını söylerdiniz. Siz hata yapan için alkış tutuyorsanız ne söylesek anlamayacaksınız. Çünkü yanlışı düzeltmek istemiyorsunuz. Aksine yanlış olan bir şey de ısrarcı davranıyorsunuz. Siz istifa etmeyerek de hata yapıyorsunuz. Bence istifa edin de ilk defa doğru bir iş yapmış olun.

En büyük hata hata diye birşey tanımamaktırThomas Caryle

Başkalarının yaptığı hatalardan dolayı öfkelenirsek onları değil kendinizi cezalandırmış oluruz. Emmanuel Kant

Hatalar saman çöpleri gibi suyun yüzünde giderler insan hemen görebilir. Dryden

Yorumlar
TREND HABERLER