SÜPER LİG

Yılmaz Vural'dan Ali Koç ile ilgili flaş açıklama!

Teknik Direktör Yılmaz Vural, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç ile ilgili çok konuşulacak bir açıklama yaptı. Yılmaz Vural 'Ali Koç Fenerbahçe'nin başında olduğu sürece teknik direktör olma şansım çok fazla' şeklinde ifadelerde bulundu.

Yılmaz Vural'dan Ali Koç ile ilgili flaş açıklama!

Teknik Direktör Yılmaz Vural, CNN TÜRK'te Buket Aydın'ın sunduğu 40'a konuk oldu. Programda 40 soruya yanıt veren Vural, "Başkan Ali Koç olduğu müddetçe Fenerbahçe'nin teknik direktörü olmanız imkansız mı?" sorusuna, "Aksine, başkan Ali Koç oldukça benim Fenerbahçe'de teknik direktör olma şansım çok fazla. Çünkü arkadaşlığımız, dostluğumuz olan birisi. Beni de çok iyi tanır. Sanmıyorum Ali Koç'un benle ilgili böyle bir düşüncesi olduğunu" dedi. 

'Ali Koç'un bana söylediği bir şey vardı...'

Ali Koç'la ilgili 20 sene önce yaşadığı bir anısını da anlatan Vural, "Ben Ali Koç'a ismiyle hitap ediyorum. Çünkü öyle bir yakınlığımız var. Bir yerde oturduk sohbet ettik. O zaman çok gençti. Bana söylediği bir şey vardı; 'Hocam en büyük idealim bu takıma başkan olmak.' Ne güzel bak o idealine sahip oldu. Sıra bizde. Bizim de en büyük idealimiz bu tür takımlar. İnsanların hayal etmesi kadar güzel bir şey yok. Bak gerçekleşen bir hayal oldu onunki. Ve şu anda da Türkiye mutlu onunla. Bırakın Fenerbahçe'yi, onun başa gelmesinin Türk futboluna bir şeyler katacağı, Fenerbahçe'ye farklı bir boyut kazandıracak kanaatinde herkes" şeklinde konuştu.
 
'Adımın konuşulan isimler arasında olduğunu öğrendim'

Fenerbahçe teknik direktörlüğü için de "Bir yönetici arkadaşımdan konuşulan isimler arasında olduğumu öğrendim" diyen Yılmaz Vural, şunları söyledi:

"İsmi mühim değil, Fenerbahçeli bir yönetici arkadaşımı aradım. 'Ben bir takıma gitmek üzereyim. Böyle bir tasarrufunuz varsa...' 'Hocam' dedi, 'Bu arkadaş birkaç maç daha kazanırsa onun devam etmesi söz konusu. Ama siz de bizim konuştuğumuz isimlerin arasındasınız. Ben fazla bir şey söyleyemem size.' Ben de kardeşim, arkadaşım (Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak) 'Gel sana ihtiyacımız var' deyince koşa koşa gittik. Benim için takım 2. ligde oynamış, Fenerbahçe olmuş önemli değil. Hedefi olsun, başarabileceğimiz bir ortam olsun gider çalışırız. Türk futboluna hizmet değil mi orada da çalışırız, burada da. Bizi getirseler kendilerine büyük faydamız olur. Bakın mütevazılığın sırası değil, çok büyük katkım olur onlara. Fenerbahçe-Alanya maçını Sadettin Saran'ın locasında izledim. Taraftarlar beni görünce çıldırdı, locayı basıyordu. Bu kadar istenen bir adamı getirin kardeşim, bir görün. Yapamazsak 'Yuh sana' deyin."

Rumen basınından flaş Lucescu iddiası! Fenerbahçe'nin başına geçecek

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER