1.LİG

Yılmaz Vural geri dönüyor! İşte yeni takımı

Spor Toto 1. Lig takımlarından Giresunspor, Metin Diyadin ile yolların ayrılmasından sonra tecrübeli teknik adam Yılmaz Vural ile büyük ölçüde anlaşmaya vardı.

Yılmaz Vural geri dönüyor! İşte yeni takımı

Spor Toto 1. Lig takımlarından Giresunspor’da teknik direktör Metin Diyadin’le yollar ayrıldı.

Diyadin’le yolların ayrılmasının ardından; yeni hoca arayışlarını hızlandıran Giresunspor sürpriz bir isimle anlaşma sağladı.

Karadeniz ekibi, tecrübeli teknik adam Yılmaz Vural ile anlaşmaya vardı. Yeşil Beyazlıların önümüzdeki günlerde Vural’la resmi sözleşme imzalaması bekleniyor.

Yılın dolandırıcılık skandalına Josef de Souza karıştı

27.TAKIMI OLACAK: Geçen yıl Göztepe’yi Süper Lig’e taşıyan Türk futbolunun en tanınmış isimlerinden Yılmaz Vural, daha önce Malatyaspor, Antalyaspor, Samsunspor, Karşıyaka, Adanaspor, Bursaspor, Gaziantepspor, Sarıyer, Trabzonspor, Gençlerbirliği, Konyaspor, Dardanelspor, Denizlispor, Diyarbakırspor, Çaykur Rizespor, Ankaragücü, Manisaspor, Kocaelispor, Kasımpaşa, Sakaryaspor, Elazığspor, Mersin İdmanyurdu, Osmanlıspor, Karabükspor ve Adana Demirspor’da görev yapmıştı.

5. ŞAMPİYONLUĞUN PEŞİNDE: Kariyerinde 1994-1995’te Eskişehirspor, 1995-1996’da Sarıyer, 2005-2006’da Antalyaspor ve 2017-2018’de Göztepe’yi Süper Lig’e çıkaran Yılmaz Vural, 2016-2017 sezonunda Adana Demirspor’un başında play-off’ta şampiyonluğu penaltı atışlarında kaybetti.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER