DÜNYADAN FUTBOL

Yılın transfer bombası patladı! Ronaldo Juventus'ta

Real Madrid, Cristiano Ronaldo'nun transferi konusunda Juventus ile anlaşma sağlandığını açıkladı.

Yılın transfer bombası patladı! Ronaldo Juventus'ta

Tüm dünyanın merakla beklediği Ronaldo’nun Juventus’a transferi resmileşti. Portekizli dünyaca ünlü yıldız futbolcu yeni sezonda İtalyan ekibinin formasını giyecek.

Real Madrid transferi resmen duyurdu. İtalyan ve İspanyol basınının iddiasına göre transfer için İtalyan kulübü Real'e 105 milyon Euro bonservis bedeli ödemeyi kabul etti.

Juventus Başkanı Andrea Agnelli ve Türk eşi Deniz Akalın, bugün özel bir jetle Yunanistan'a hareket etmiş ve Ronaldo ile bir araya gelmişti.

İtalyan kulübü, Ronaldo'ya 30 milyon Euro'dan 4 senelik teklif yaptığı ve 33 yaşındaki yıldızın bu teklifi kabul ettiği biliniyor.

Yazın başında ismi sık sık İngiltere Premier Lig ekipleri ile anılan Ronaldo'nun kararını 2018 Dünya Kupası sonrası vermesi bekleniyordu. Yıldız futbolcu, Rusya'da büyük bir hayal kırıklığı yaşamış ve ailesi ile tatile çıkmıştı.

Her geçen gün Juventus iddiası artarken Ronaldo cephesinden konuyla ilgili hiçbir açıklama yapılmamıştı. Transfer artık bugün netliğe kavuştu ve Portekizli yıldız futbolcu Çizme'nin yolunu tuttu.

Khedira'dan Ronaldo paylaşımı : Bir dönem Real forması giyen Alman futbolcu Khedira, Ronaldo'nun transferi duyrulur duyrulmaz Twitter'dan yıldız futbolcu ile ilgili paylaşımda bulundu. Khedira, " Bugün çok özel bir gün. Yeniden seninle birlikte çalışmak için sabırsızlanıyorum." ifadelerini kullandı.

Performansı üst düzeyde : Dünya Kupası'nda Ronaldo, 4 maçta 4 gol atarak yine üst düzey performans göstermeyi başardı.

Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunu kazanan Real Madrid'de başrollerden biri olmayı başaran Portekizli yıldız futbolcu turnuvada 13 maçta 15 gol ve 3 asistlik performansa imza attı.

La Liga'da 27 maça çıkan yıldız futbolcu, 26 gol, 5 asist yaparak takımına katkıda bulundu.

Galatasaray'dan Nikola Kalinic'e teklif

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER