BASKETBOL

Yıldız isme ilginç teklif! Ömür boyu pizza ve bira

NBA’de San Antonio Spurs forması giyen Kawhi Leonard hakkında önümüzdeki sezon ile ilgili dedikoduların ardı arkası kesilmiyor.

Yıldız isme ilginç teklif! Ömür boyu pizza ve bira

San Antonio Spurs'taki geleceği tartışılan Kawhi Leonard, taraftarların yoğun baskısına uğradı. Hatta bir restoran, Kawhi Leonard'a takımda kalması halinde ömür boyu pizza ve bira teklifinde bulundu. Aynı restaurant daha önce iki yıldıza daha aynı teklifi sunmuştu.Kawhi Leonard’ın, kendisine San Antonio’dan daha yüksek maaş verebilecek Los Angeles, New York ve Philadelphia’ya gidebileceği konuşuluyor. Tabi yıldızlarının takımdan ayrılmasını istemeyen taraftarlar da boş durmuyor.

Kawhi Leonard

San Antonio’da hizmet veren bir restoran, Kawhi Leonard’a oldukça ilginç bir teklifte bulundu. Daha önce Tim Duncan ve LaMarcus Aldridge de benzer teklifte bulunan restoran, Kawhi Leonard’ı şehirde tutabilmek için yıldız isme ömür boyu bedava pizza ve bira önerisinde bulundu. Restoran, anlaşmanın sadece Kawhi Leonard önümüzdeki sezon ve bir sonraki sezon San Antonio’da kalırsa gerçekleşeceğinin de altını çizdi.

Restorandan gelen teklifin Kawhi Leonard ile yeni sözleşme görüşmelerinde masada olup olmayacağı ise belirsizliğini koruyor.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER