FUTBOL

Yıldırım Demirören açıkladı! Yabancı sayısı...

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, BeIN Sports'ta açıklamalarda bulundu.

Yıldırım Demirören açıkladı! Yabancı sayısı...

TFF Başkanı Yıldırım Demirören, verdiği röportajda, "Yabancı satısı azalmalı." diyerek Fatih Terim'in "İstemiyorsanız yabancı futbolcu almayın." açıklamasına ters düşecek bir beyanda bulundu.

"CUMHURBAŞKANIMIZA KATILIYORUM, YABANCI SAYISI AZALMALI"

Çok tartışılan yabancı kuralıyla ilgili konuşan Demirören, "İlk geldiğimizde yabancı sayısını 8'e düşürdük. 6 sahada olacak dedik. 5'e kadar düşürecek karar aldık. Kulüpler Birliği'nden kalkması için talep geldi. Biz kulüplerin arzularına göre değerlendirdik. Hocamız da Türk futbolcusunu yetiştirmek için çalışma yaptı. Mevcut sistemi getirdik. 4 senelik olarak geldi. Kulüpler buna göre yatırımlar yaptı. Ama ben Sayın Cumhurbaşkanımıza kesinlikle katılıyorum. Yabancı sayısı azalmalı. Ama söz Kulüpler Birliği'nde. Düşürelim derlerse ona göre karar veririz. Eğer bir karar alınırsa, kademe kademe inmesi gerekir diye düşünüyorum." diye konuştu.

Fatih Terim: İstemiyorsanız almayın!

FATİH TERİM: "OYNATMASINLAR"

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Finlandiya maçı öncesi yabancı kuralı ile ilgili olarak, "İstemiyorsanız yabancı oyuncu almayın, 28 Türk'le yapın kadroyu. Zorunda değilsiniz." diyerek rest çekmişti.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER