YENİ MALATYASPOR

Yeni Malatyaspor - Trabzonspor maçının golleri ve geniş özeti

Trabzonspor, Süper Lig'in 12. haftasında Yeni Malataspor'a konuk oldu. Son 3 maçından beraberlikle ayrılan bordo-mavili takım Malatyaspor'a 5-0 mağlup olarak taraftarına büyük üzüntü yaşattı.

Yeni Malatyaspor - Trabzonspor maçının golleri ve geniş özeti

Evkur Yeni Malatyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 12. hafta açılış karşılaşmasında sahasında Trabzonspor'a adeta gol yağdırdı. İlk yarısı 2-0 sona eren mücadelenin ikinci yarısına da rüzgar gibi başlayan ev sahibi ekip ikinci 45 dakikada bulduğu 3 golle rakibini 5-0 mağlup etti.

TARAFTARA HAYAL KIRIKLIĞI YAŞATTI...Trabzonspor, Süpe Lig'e oldukça ümitli bir başlangıç yaptı. Özelli Trabzon'da Galatasaray'a karşı alınan 4-0'lık galibiyet, takımı ve şehri havaya soktu. Ancak bu mücadeleden sonra üst üste alınan kötü sonuçlar taraftarın hevesini kursağında bıraktı.

Ünal Karaman yönetiminde 12 maça çıkan bordo-mavili takım 16 puan toplayabildi. Trabzonspor'un bu haftadan sonra 4 galibiyet, 4 beraberlik ve 4 mağlubiyeti oldu.

Evkur Yeni Malatyaspor - Trabzonspor maçının fotoğraflarıEvkur Yeni Malatyaspor - Trabzonspor maçının fotoğraflarıEvkur Yeni Malatyaspor - Trabzonspor maçının fotoğraflarıEvkur Yeni Malatyaspor - Trabzonspor maçının fotoğraflarıHABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

 Yeni Malatyaspor'a farklı galibiyeti getiren golleri 36 ve 64. dakikalarda Guilherme, 38 ve 48. dakikada Denijel Aleksic, 51. dakikada Khalid Boutaibattı. Erol Bulut'un ekibi, Trabzonspor karşısında 5 isabetli şut çekerken bu şutların tamamı golle sonuçlandı.

Öte yandan Malatya ekibi, tarihinde ilk kez bir lig maçında 5 gol atmış oldu. Bu sonucun ardından Evkur Yeni Malatyaspor, puanını 21 yaparken maç fazlasıyla 2. sıraya yükseldi.

4 maçtır kazanamayan Trabzonspor ise 16 puanla 9. sırada kaldı. Süper Lig'in 13. haftasında Trabzonspor, sahasında Fenerbahçe'yi konuk edecek. Evkur Yeni Malatyaspor ise Kasımpaşa ile deplasmanda karşılaşacak.

 Yeni Malataspo

YENİ MALATYASPOR: 5 - 0 :TRABZONSPOR

Ve maç sona erdi.

90. dakika: Karşılaşmanın sonuna 2 dakika ekleniyor.

89. dakika: Evkur Yeni Malatyaspor karşılaşmadaki son oyuncu değişikliğini yapıyor. Khalid Boutaib oyundan çıkıyor Eren Tozlu oyuna giriyor.

82. dakika: Trabzonspor Caleb Ekuban ile gole çok yaklaşıyor. Anthony Nwakaeme ara pasında ceza sahası içi sol çaprazdan vuruşunu yapıyor fakat kaleci Fabien Farnolle topu çelmeyi başarıyor.

80. dakika: Ceza sahası sol çaprazdan Anthony Nwakaeme'nin şutunda top farklı bir biçimde auta çıkıyor.

76. dakika: Evkur Yeni Malatyaspor Michael Pereira ile gole çok yaklaşıyor. Danijel Aleksic'in ara pasında Michael Pereira bir anda kaleci Onur ile karşı karşıya kalıyor. Michael Pereira'nın yerden vuruşunda kaleci Onur Kıvrak'ı geçen topu son anda kale önünden Hüseyin Türkmen son anda uzaklaştırmayı başarıyor.

74. dakika: Kaleye uzak bir noktada sağ çaprazdan Danijel Aleksic şansını deniyor ve şutunda top auta çıkıyor.

72. dakika: Sağ çaprazdan Olcay Şahan'ın ortasını Arturo Mina topu kafayla uzaklaştırıyor.

70. dakika: Kaleyi karşıdan gören noktada kazanılan serbest vuruşta Jose Ernesto Sosa'nın şutu farklı bir biçimde üstten auta çıkıyor.

Yeni Malatyaspor - Trabzonspor

67. dakika: Evkur Yeni Malatyaspor karşılaşmadaki ilk oyuncu değişikliğini yapıyor. Adem Büyük oyundan çıkarken Michael Pereira oyuna giriyor.

65. dakika: Golün ardından yapılan santra vuruşunda Caleb Ekuban direk kaleyi düşünüp şutunu çekiyor fakat kaleci Fabien Farnolle üzerine gelen topu tutmakta zorlanmıyor.

63. dakika: GOLLL!!! Evkur Yeni Malatyaspor Guilherme ile Trabzonspor karşısında durumu 5-0 yapıyor. Danijel Aleksic'in havadan arapasında Guilherme kaleci Onur ile karşı karşıya kalıyor. Topu ceza alanında kontrol eden Guilherme yerden vuruşunda kaleci Onur'un solundan topu ağlara gönderiyor.

57. dakika: Sağ taraftan taç çizgisine yakın bir yerden kazanılan serbest vuruşta Jose Ernesto Sosa'nın ortası hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor ve top taca çıkıyor.

54. dakika: Trabzonspor bu dakikada iki oyuncu değişikliği birden yapıyor. Abdülkadir Ömür ile Majid Hosseini oyundan çıkarken Caleb Ekuban ile Hüseyin Türkmen oyuna giriyor.

51. dakika: GOLL!! Evkur Yeni Malatyaspor Khalid Boutaib ile durumu 4-0 yapıyor. Sol taraftan kazanılan köşe vuruşunda Guilherme'nin ortasında Khalid Boutaib markajdan kurtulup altıpas içinde kafa vuruşunu yapıyor ve topu ağlara gönderiyor.

Yeni Malatyaspor - Trabzonspor

48. dakika: GOLLL!! Evkur Yeni Malatyaspor Danijel Aleksic'in attığı gol ile Trabzonspor karşısında skoru 3-0 yapıyor. Zargo Toure'nin Adem Büyük'e yaptığı faulle kaleyi karşıdan gören bir noktada kazanılan serbest vuruşta tpoun başına Danijel Aleksic ile Adem Büyük geçiyor. Serbest vuruşta lk hareketlenen Danijel Aleksic sol ayağıyla sert bir vuruş yapıyor ve yerden seken top sağ köşeden ağlara gidiyor.

46. dakika: İkinci yarıya konuk ekip Trabzonspor başlıyor.

45. dakika: Ve ilk yarı sona erdi.

40. dakika: Anthony Nwakaeme'ye yaptığı sert müdahaleden dolayı Khalid Boutaib sarı kart görüyor.

37. dakika: GOOLL!! Evkur Yeni Malatyaspor Danijel Aleksic ile 2-0 öne geçiyor. Danijel Aleksic sağ kanattaki Guilherme'ye pasını verip hızla içeri giriyor. Ardından Guilherme Marques'in ceza alanına yaptığı ortaya Danijel Aleksic'in yaptığı şık vuruşta top ağlara gidiyor.

32. dakika: GOOLL!! Evkur Yeni Malatyaspor Guilherme ile Trabzonspor karşısında 1-0 öne geçiyor. Ogenyi Onazi topu kapan Khalid Boutaib bekletmeden pasını Guilherme'ye aktarıyor. Guilherme ceza alanına girer girmez düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderiyor.

29. dakika: Trabzonspor Jose Sosa ile önemli bir gol fırsatından yararlanamıyor. Olcay Şahan ile girdiği verkaç sonrası sağ taraftan ceza sahasına giren Jose Sosa arka direkte uygun durumda bulunan Anthony Nwakaeme ve Filip Novak'a doğru orta yapıyor fakat yaptığı ortada top iki oyuncunun arkasında kalması nedeniyle kimseye ulaşmadan taca gidiyor.

25. dakika: Sağ kanattan sıfıra inen Olcay Şahan'ın ortasını Arturo Mina kafayla uzaklaştırıyor.

23. dakika: Trabzonspor Hugo Rodallega ile gole çok yaklaşıyor. Jose Sosa'nın ara pasında sağ kanattan ileri çıkan Joao Pereira ceza sahası içinde uygun durumda olan Hugo Rodallega'ya bekletmeden yerden orta yapıyor. Hugo Rodallega'nın sol ayağıyla topun gelişine yaptığı vuruş yandan auta gidiyor.

Yeni Malatyaspor - Trabzonspor

20. dakika: Danijel Aleksic'in ceza sahası yayından yaptığı vuruş yandan auta gidiyor.

18. dakika: Trabzonspor Hugo Rodallega ile gole çok yaklaşıyor. Sağ kanattan ceza alanına giren Olcay Şahan topu yerden Hugo Rodallega'ye aktarıyor. Hugo Rodallega'nın sağ ayağıyla topun gelişine yaptığı vuruşta Yeni Malatyaspor savunması son anda araya giriyor ve topu uzaklaştırıyor.

15. dakika: Karşılaşma bu dakikalarda biraz daha düşük tempoda devam ediyor.

10. dakika: Olcay Şahan'ın sağ kanattan ceza alanına yaptığı ortayı Sadık Çiftpınar kafayla uzaklaştırıyor.

8. dakika: Khalid Boutaib'in Jose Sosa'ya yaptığı tehlikeli hareket sonrası kazanılan çift vuruşta Jose Sosa sağ çaprazdan ceza sahasına doğru ortalıyor ve Yeni Malatyaspor defansı topu tehlikeli bölgeden uzaklaştırmayı başarıyor.

5. dakika: Evkur Yeni Malatyaspor Khalid Boutaib ile gole çok yaklaşıyor. Orta saha çizgisine yakın bir yerden Adem Büyük'ün arapasında Khalid Boutaib Trabzonspor defansının arkasına sarkıp topla buluşuyor. Sol çaprazdan ceza sahasına giren Khalid Boutaib Zargo Toure ile girdiği ikili mücadeleden sonra şutunu çekiyor ve top farklı bir biçimde auta gidiyor.

2. dakika: Guilherme'nin sol taraftan kullandığı köşe vuruşunda ön direğe ortalıyor ve Jose Sosa topu kafayla uzaklaştırıyor.

1. dakika: Hakem Arda Kardeşler maçın ilk düdüğünü çalıyor ve mücadeleye Evkur Yeni Malatyaspor başlıyor.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER