Korkuyorsunuz..
Kol kolasınız yine..
Omuz omuza..
Ele güne karşı, sımsıkı kenetlenmiş biçimde..
Kendi içinizde sağlayamadığınız birlik ve barışı, kendi aranızda nasıl sağlıyorsunuz, takdire şayan..
Ancak hükmen mağlup edebilirdiniz Fenerbahçe'yi.. Yok .. O da olmadı !
Hakem diyorsunuz da... Fenerbahçe'nin sezon boyunca yenen haklarını video olarak görünce başlıyorsunuz kuru gürültüye.. Tek bir elle tutulur yorum yok.. Ağlıyor diyorsunuz..
Ağlamak nedir biliyor musunuz ? Ortada elle tutulur tek bir kanıt sunmaksızın yaygara etmektir. İlkelce, soyut verilerle.. Kim ağlıyor ? Siyah Beyaz bir yakarışa derme çatma sessiz sedasız destek veren Sarı-Kırmızı nağmeler duyuyoruz sanki..
Sizinki kuru gürültü, bizimki görüntülü, tastikli duyuru..
Yönetiminiz hakkını arasın.. Arasın da, ya o yenen haklarınız aranırken, aldığınız fazlalar ayyuka çıkarsa ?
Kuru gürültüye devam, kurcalama !
Falanla.. Filanla.. Yalanla.. Dolanla..
Kim inanacak şimdi sizin özerkliğinize ? Renginize ? Duruşunuza ?
Kime yutturacaksınız, Fenerbahçe başarıya koştukça renginizin açılıp, birbirinize çektiğinizi ?
Gün geçtikçe açılan farkı kapatmak için, üst üste çıkıp Fenerbahçe'ye yetişmeye çalışmanız etik mi?
Sağolun. Korktukça saçmalıyor, saçmaladıkça batıyor, battıkça büyüklüğümüze büyüklük katıyorsunuz.
Birleştirin artık şu kulüpleri.. Hem masraf azalır, hem kafa karışıklığı olmaz.
"Yoksa sende mi Volkan Ballı !" Diyenlere..
Volkan Ballı Radyospor'da Pazartesi günü kendi programına başladı. Üç beş köşe yampirisi daha program başlamadan yaftayı yapıştırmış Volkan Ballı'ya.
"Volkan Ballı Fenerbahçe yönetiminin herşeyini dökecekmiş meydana.."
Taraftarın gördüğü yerde tezahürata başladığı büyük bir Fenerbahçeli'yi hedef gösteriyorlar.. Başarılı olurlar mı?
Çoooooooooook zor !
Radyospor'daki demeç, program ve programcılar Fenerbahçe taraftarlarınca çok sevilmiyor. Bunu anlamak için radyo'yu takip eden Fenerbahçe taraftarlarıyla konuşmak yeterli oluyor zaten. Volkan Ballı'nın burada program yapmasından ziyade, programın içeriği dikkat çekiyor. Bana kendisinin söylediği format gayet iç açıcı ve ciddi biçimde ihtiyaç duyulan bir format.
Barış Ertül ile birlikte hazırladıkları bir saatlik programda, Fenerbahçe taraftarları ile canlı bağlantılar, taraftar derneklerinin sıkıntıları ve istekleri yer alacak. 13 - 14 arası yayınlanacak program konusunda Volkan Ballı'nın, Fenerbahçe'yi sevenlerden tek isteği, gönülden verecekleri destek.
En can alıcı soruyu soruyorum Volkan ağabey'e (aslında cevabından emindim)
- Eğer bir gün, Volkan Ballı üzerinden Fenerbahçe'nin yıpratıldığını düşünür, hissedersen, tepkin ne olur ?
- Benim programımda, benim özgür iradem ve fikirlerim yer alır. Benim konuşacağım hiçbir kelimeden, Fenerbahçe aleyhine spekülatif bir yorum yapılabileceğini sanmıyorum. Benim özgür irademi kullanma ve konuşma fırsatım olmazsa program yapmayı hemen durdururum.
Benim kendi namıma hayatımda tanıdığım en büyük Fenerbahçe taraftarlarından bir tanesidir Volkan Ballı. Fenerbahçe ahlakını, Fenerbahçeli duruşunu her zaman muhafaza eden Volkan Ballı'ya bu programda sonsuz başarılar diliyorum. Ben de, kendi namıma Volkan Abi'nin Fenerbahçe'ye, asla zarar vermeyeceğine kefilim. Fenerbahçesine ömrünü adamış, o'nu herşeyin üstüne koymuş Volkan Ballı'ya, Fenerbahçe taraftarı hakettiği vefayı gösterecektir, can-ı gönülden inanıyorum.
Bol şans Volkan Abi..














































































