YAZARLAR

'X' grubu maç

Galatasaray-Trabzonspor maçı da bu kategoride bir maçtı. Hakem Deniz Ateş Bitnel’in hakemliğinin sonlanmasıyla sonuçlanabilir.. Hatta sonlanmalı da.

Fatih Ucuz
Fatih Ucuz[email protected]

Tıpta ‘X’ grubu ilaçlar vardır. Gebelerin kullanması halinde, gebeliğin sonlandırılmasına  varabilecek kadar kötü sonuçlar doğurabilir. Dünkü Galatasaray-Trabzonspor maçı da bu kategoride bir maçtı. Hakem Deniz Ateş Bitnel’in hakemliğinin sonlanmasıyla sonuçlanabilir..  Hatta sonlanmalı da. Tek tek pozisyonları değerlendirmeye gerek yok. Hakemlik dışında farklı amaçların güdüldüğü aşikardı. Kameralara dudak okunabilecek kadar  tane tane açıklamalar yapmak, saki başka yerlere mesaj gönderir nitelikteydi. Bunun bir bedeli olmalı sanırım..

Salih'in Kırmızı Kartı

Saha içinde bir futbolcunun hakeme kırmızı kart gösterip dışarıyı göstermesine daha önce şahit olmamıştık. Bu alışık olduğumuz bir durum değil bu yüzden Salih’in içinde bulunduğu psikolojiyi iyi analiz etmek lazım. Salih’i tepkisini bukadar çarpıcı, düzgün ve yaratıcı bir şekilde gösterdiği için tebrik ediyorum. Vermek istediği mesaj okyanus aşırı ülkelere bile ulaştı.

Selçuk’un Penaltısı

İyi futbolcu olmakla, büyük futbolcu olmak farklı şeyler. Biz Lefterleri, Baba Hakkıları,  Metin Oktayları boşuna sevmiyoruz, saymıyoruz. Kaptanlığını yaptığı camianın misyonunu, ağırlığını, saygınlığını hiçe saymak böyle bişey heralde. O penaltı pozisyonu, Selçuk hatta Türk futbolu için bir şanstı. Selçuk topu dışarı atsa, hem daha önce ekmeğini yediği camianın bir efsanesi olacak, hemde futbolumuzda en tepedekilerden başlamak üzere büyük bir ders vermiş olacaktı. Lakin o ucuz ve basit bir yöntemi tercih etti ve kaybetti..

Mustafa Denizli

Mustafa Hoca bu ülkede herkesten iyi bilir futbolu. Üstelik çok zeki ve tecrübelidir. İnanıyorum imkan verilse Premier ligde de şampiyonluk yaşar, La ligada da. Maç sonrası defalarca hakemler için konuşmuştur. Ligde hiçbir iddiası kalmamış takımı hakem kararıyla kazansa ne olur kazanmasa ne? Üstelik bitmiş maç. Hiç değilse yorum yapmasa bari. Futbolculara sormuş kartlar doğruymuş. Kendini kandırmaktan utanmayan  futbolcular hocasından mı utanacaktı?  Sende kaybettin hocam, hemde kaybedenler listesinde ilk üçtesin..

Yorumlar
TREND HABERLER