MAÇ ANLATIMLARI

Wesley Sneijder Robben'e övgü yağdırdı

Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder, takım arkadaşı Arjen Robben'i övdü..

Wesley Sneijder Robben'e övgü yağdırdı
Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder, Dünya Kupası'nda iyi bir performans sergileyen takım arkadaşı Arjen Robben'e övgü yağdırdı, takımın durumunu yorumladı.

Sneijder, "Lionel Messi Arjantin için neyse Robben de Hollanda için o oldu. Sürekli olarak iki veya üç rakibi meşgul edip diğer oyunculara alan yarattı. Kosta Rika karşısında bunu defalarca yaptı ve bize yardım etti. Takım gitgide daha iyi oynuyor, mental olarak güçlü, şanslı ve Robben'e sahip. Bu Dünya Kupası'nda insanlar sık sık Messi ve Rodriguez hakkında konuşuyor ancak bana göre en iyi oyuncu Robben. 2010'da da iyiydi ancak şu anda gerçekten olağanüstü. Onu böyle oynarken görmemiştim. Robben, Hollandalı Messi" ifadesini kullandı.

Hollanda'nın son 4'e kalmasına "biraz şaşırdığını" itiraf eden Sneijder, "Hollanda'da birçok kişi gruptan çıkamayacağımızı düşünmüştü. İyi oynamamamıza rağmen ben daha iyimserdim. O nedenle; Fransa, Şili ve hatta Belçika sürpriz takımlarımdı fakat Hollanda'nın aksine Fransa'nın pili bitti" dedi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER