DÜNYADAN FUTBOL

Wesley Sneijder Fenerbahçeliler'i kızdıracak

Katar basınına açıklamalarda bulunan Hollandalı yıldız Wesley Sneijder, kariyerindeki en güzel golü Fenerbahçe'ye attığını söyledi.

Wesley Sneijder Fenerbahçeliler'i kızdıracak

Hollandalı yıldız Wesley Sneijder, Galatasaray'da forma giydiği dönemde Fenerbahçe'ye attığı golün kariyerindeki en güzel gol olduğunu açıkladı.

İtalyan devi Inter'den ayrılacağı dönemde Liverpool'un kendisini istediğini söyleyen Sneijder, "Benimle ilgilenen birçok takım vardı. Liverpool'u örnek verebilirim. Ben Galatasaray'ı seçtim. İnsanlar bu seçimime inanamadı ama onlara hep 'Ben winner bir oyuncuyum, kupalar kazanmak için oynarım' dedim." şeklinde konuştu.

Sneijder

"EN GÜZEL GOLÜM FENERBAHÇE'YE": Transfer olacağı takımda şampiyonluklar yaşamak isteyeceğini söyleyen Hollandalı Sneijder, "Galatasaray'da kupalar kazanma şansımın Liverpool'a göre daha fazla olduğunu düşündüğüm için Türkiye'ye geldim. Bu seçimimde de haklı olduğumu, iyi bir tercih yaptığımı düşünüyorum. Galatasaray'da muhteşem yıllar geçirdim." dedi.

Kariyerindeki en güzel golünün sorulması üzerine Sneijder, "Galatasaray forması giydiğim dönem Fenerbahçe'yi 2-1 yendiğimiz maçta attığım ilk gol" cevabını verdi.

Galatasaray'da Sneijder skandalı yeni ortaya çıktı

Yorumlar
TREND HABERLER