FENERBAHÇE

Volkan Şen'in yerine o oynayacak

Fenerbahçe'de Feyenoord maçı öncesinde cezalı Volkan Şen'in forması için rekabet yaşanıyor. Öne çıkan isim ise Moussa Sow.

Volkan Şen'in yerine o oynayacak

Fenerbahçe Uefa Avrupa Ligi A Grubu'ndaki ikinci maçında Hollanda ekibi Feyenoord'u konuk edecek.  Sarı Lacivertlilerde, bu maçta 30 Eylül'e kadar Avrupa cezası bulunan Volkan Şen forma giyemeyecek.

Teknik direktör Dick Advocaat'ın Volkan'ın yerine düşündüğü ilk isimse Moussa Sow.  Senegalli forvet, Emmanuel Emenike'nin performansının yükselmesi ve skora katkı yapması nedeniyle kulübede kalmıştı.  Hollandalı teknik adam, Volkan Şen'in yokluğunda forvetin solunda Musa Sow'a görev vermeyi planlıyor. Advocaat'ın bu seçimi yapması halinde Senegalli futbolcu, bu sezon ilk kez forvetin solunda maça başlayacak.

Fenerbahçe Feyenoord maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Sow ve Emenike'nin ilk 11'de oynaması halinde kulübede santrfor seçeneği kalmayan Advocaat'ın imdadına ise Robin Van Persie yetişecek. Gaziantepspor maçı öncesindeki son antrenmanda takımla çalışmalara başlayan van Persie, Feyenoord maçı kadrosunda yer alacak. Bu durumda Advocaat, Sow, Emenike ve van Persie üçlüsünden ikisini aynı anda ilk 11'de değerlendirebilecek. Hollandalı teknik adam, sağlık ekibinden van Persie hakkında alacağı rapora göre maça başlayacağı forvet kurgusuna karar verecek.

İleri uçta Avrupa cezasını tamamlayan Jeremain Lens'in ilk 11'de başlamasına ise kesin gözüyle bakılıyor. Lens ligde olduğu gibi yine hücumun sağ tarafında forma giyecek.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER