FENERBAHÇE

Volkan Şen Old Trafford'da yuhalandı

Geçen sezon Braga maçında hakeme yaptığı hareket nedeniyle ceza alan Volkan Şen geri döndü

Volkan Şen Old Trafford'da yuhalandı

Geçen sezon Braga maçında hakeme yaptığı hareket nedeniyle ceza alan Volkan Şen cezasını tamamladı ve Manchester United karşısında ilk 11'de sahaya çıktı.

Bu sezon ligde yedi maça ilk 11'de başlayan 29 yaşındaki futbolcu, cezası nedeniyle Avrupa kulvarında takımının Monaco, Grasshoppers, Zorya ve Feyenoord ile oynadığı altı maçta forma giyememişti.

Sarı-lacivertli oyuncu, Braga ile deplasmanda oynadıkları ve 4-1 yenildikleri UEFA Avrupa Ligi 3. tur rövanş maçında hakeme kırmızı kart nedeniyle itiraz etmiş, UEFA Kontrol, Etik ve Disiplin Kurulundan 31 Aralık 2016'ya kadar ceza almıştı. Kurul, karara yapılan itiraz üzerine cezayı 30 Eylül tarihine çekmişti.

Manchester United taraftarından Persie'ye jest

Maçta fazla varlık gösteremeyen Volkan Şen, Manchester United taraftarı tarafından sık sık protesto edildi. Dick Advodcaat etkisiz bir futbol oynayan Volkan Şen'e ancak 69. dakika dayanabildi ve milli futbolcuyu kenara çekip yerine İsmail Köybaşı'nı oyuna sürdü..

Volkan Şen'e Fenerbahçe taraftarı da sosyal medyadan çok sert tepki gösterdi. Sarı lacivertliler milli futbolcu için "Bal yapmayan arı" yorumunda bulundu,

Yorumlar
TREND HABERLER