SPOR MAGAZİN

Volkan Babacan evlendi! Eşi kimdir ne iş yapıyor?

Milli kalecimiz Volkan Babacan, hayatını A Haber Spikeri Hilal Özdemir’le birleştirdi. Volkan Babacan’ın eşi Hilal Özdemir kimdir? Hilal Özdemir kaç yaşında?

Volkan Babacan evlendi! Eşi kimdir ne iş yapıyor?

Evliliğe ilk adımı atan İstanbul Başakşehir'in kalecisi Volkan Babacan ve A Haber spikeri Hilal Özdemir 20 Haziran akşamı Çırağan Saray’ında aile arasında gerçekleşen bir düğünle dünya evine girdi.

Düğüne özel anların sosyal medyada paylaşıldığı çifte tebrik mesajları yağdı. Peki, Başakşehir’in başarılı kalecisi Volkan Babacan’ın eşi Hilal Özdemir kimdir? Hilal Özdemir kaç yaşında?

HİLAL ÖZDEMİR KİMDİR?

23.11.1989 doğumlu olan Hilal Özdemir Atv kanalında yaz sezonunda Haber Bülteni sunmakta ve spiker olarak iş hayatına devam etmektedir.

İstanbul Üniversitesi Medya ve İletişim Sistemleri Bölümü'nden mezun olan Hilal Özdemir Rotterdam Erasmus Üniversitesi'nde Medya üzerine master yapmıştır. Üniversite eğitimi öncesinde ise Eyüboğlu Koleji'nde ortaokul ve Lise eğitimini tamamlamıştır.

Hilal Özdemir

Atv kanalı öncesinde ise Show Tv, Kanal D, NTV Spor ve NTV kanallarında görev almış ardından SKYTURK360'a TMSF ataması ile kanalın başına geçen babası Cengiz Özdemir'inde gelmesiyle haber spikeri olarak bu kanalda görev almaya başlamıştır. Hilal Özdemir baba tarafından aslen Kocaeli Hereke'lidir.

Çırağan Sarayı’nda gerçekleştirilen ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal’ın kıydığı nikahla evlenen çiftlerin şahitliğini, Medipol Başakşehir Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ, teknik direktör Abdullah Avcı, Fatih Terim, Abdülhalik Çimen, Serhat Albayrak ve Gizem Sınay yaptılar.

Başakşehir Kulübü'nden şu açıklama yapıldı:

İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü olarak, Milli kalecimiz Volkan Babacan ve değerli eşi Hilal Özdemir’e bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER