BEŞİKTAŞ

Vodafone Arena'da Yıldırım Demirören'e sansür!

Beşiktaş'ın Vodafone Arena'da düzenlediği şampiyonluk kutlaması olağanüstü bir coşkuya sahne olurken, törende ilginç bir olay yaşandı.

Vodafone Arena'da Yıldırım Demirören'e sansür!

Spor Toto Süper Lig’de 2015-16 sezonunu şampiyon tamamlayan Beşiktaş, kupasını aldı. Kupa töreni sırasında protesto edilmemesi için Yıldırım Demirören'in adı anons edilmedi ve ışıklar kapatıldı..

Siyah Beyazlı takım, kupa töreninin yapıldığıVodafone Arena’ya deniz yolu ile geldi. Kandilli’den kendileri için hazırlanan özel tekneye binen Beşiktaş Futbol Takımı, şarkılarve marşlar söyleyerek Dolmabahçe'ye geldi. Boğaz yolculuğu sırasında onlarca taraftar teknesi de siyah beyazlı kafileyi taşıyan tekneye eşlik etti.

BANDO EŞLİĞİNDE SAHNEYE ÇIKTILAR

Sporda günün gazete manşetleri

Dolmabahçe'de üstü açık otobüse binen futbolcular, etraflarını saran binlerce taraftarın sevgi gösterileri arasında stada gitti. Saat 20.00'de bando eşliğinde sahneye çıkan siyah beyazlılar, saha ortasına gelerek taraftarlarla birlikte "Sevemez kimse seni" şarkısını söyledi.

Bu sırada teknik direktör Şenol Güneş tüm takımı taraftarlara alkışlattı. Beşiktaşlı sanatçıların verdiği konserlerin ardından kupa törenine geçildi; futbolcular forma numaralarına göre tek tek kürsüye çağrıldı. Şenol Güneş'in anons edilmesinin ardından havai fişek gösterileri yapıldı.

YILDIRIM DEMİRÖREN SESSİZ SEDASIZ

Daha sonra dikkat çekici bir olay yaşandı. Beşiktaşlı futbolculara kupayı Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören verdi. Ancak Demirören'in ismi protesto edilmemesi için tören esnasında anons edilmedi. Beşiktaş'ın eski başkanı olan Demirören, kupayı verdikten sonra sessiz sedasız sahneyi terk etti.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER