OLİMPİYAT HABERLERİ

Vodafone 38. İstanbul Maratonu'nda bir ilk!

13 Kasım Pazar günü 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde gerçekleştirilecek Vodafone 38. İstanbul Maratonu'nda bir ilk yaşanacak.

Vodafone 38. İstanbul Maratonu'nda bir ilk!

Vodafone 38. İstanbul Maratonu'na, darbe girişiminde şehit düşen vatandaşların ruhuna bir saygı göstergesi olarak bu yıl tabancasız start verilecek.

Türkiye'nin uluslararası arenadaki en önemli koşu etkinliği ve dünyada kıtalararası koşulan ilk yarış olan Vodafone İstanbul Maratonu, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) kanlı darbe girişiminin ardından değişen adıyla 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde ilk kez gerçekleştirilecek.               

İspanya basını Osmanlıspor'u konuşuyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Spor AŞ tarafından Vodafone’un isim sponsorluğunda 13 Kasım Pazar günü düzenlenecek maratona, önceki yıllardan farklı olarak, darbe girişiminde şehit düşen vatandaşların ruhuna saygı amacıyla ve barışa, birliğe, bütünlüğe hitaben bu yıl tabancasız start verilecek.           

Vodafone 38. İstanbul Maratonu kapsamında şehitlerin yakınları, koşucu start'ları verildikten sonra dev Türk bayrağı ile köprüyü geçecek ve Zincirlikuyu kavşağında buluşacak.

Vodafone'un bu yıl 5'inci kez ismini vereceği maratona yaklaşık 30 bin sporcunun katılması bekleniyor.      

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER