KONYASPOR

Vitoria Guimaraes Konyaspor maçı golleri ve geniş özeti

UEFA Avrupa Ligi I Grubu'nda son maçına Portekiz deplasmanında Vitoria Guimaraes karşısında çıktı. Mücadele 1-1'lik eşitlikle sona erdi ve temsilcimiz topladığı 6 puanla grubunda 3. olarak Avrupa'ya veda etti.

Vitoria Guimaraes Konyaspor maçı golleri ve geniş özeti

Atiker Konyaspor, UEFA Avrupa Ligi I Grubu'ndaki 6. ve son maçında Portekiz temsilcisi Vitoria Guimaraes'e konuk oldu. 6. maçlar öncesinde 5 puanla üçüncü sırada yer alan Konyaspor, mücadeleden 1-1'lik beraberlikle ayrılarak puanını 6'ya yükseltti ve Avrupa defterini kapattı.

Konyaspor, mücadelenin 15. dakikasında Mehdi Bourabia'nın attığı harika golle 1-0 öne geçti. Orta alandan gelişen atakta sağ kanatta Vedat Bora ile Guillermo Celis'in girdiği ikili mücadele sonrasında top Mehdi Bourabia'ya geldi. Topla buluşan Bourabia kaleyi cepheden gören noktada topu sağına çekip uzaktan kaleye sert bir şut çekti ve topu sağ üst köşeden ağlarla buluşturdu

Mücadelenin ilk yarısında başka gol olmadı ve Konyaspor, devre arasında soyunma odasına 1-0 önde gitti.

Konyaspor'un bir üst tura yükselmesi için Marsilya'nın evinde Salzburg'a kaybetmesi gerekiyordu. Fransa'daki maçın 0-0 devam ettiği dakikalarda yeşil-beyazlılar gol yedi.

77. dakikada sol kanattan gelişen atakta ceza sahası içinde topla buluşan Joao Aurelio ceza sahası içine topu çevirdi. Ali Turan bu topu uzaklaştırmak isterken yaptığı ters vuruşla topu ağlara gönderdi ve skor 1-1'e geldi.

Maçın kalan dakikalarında başka gol olmadı ve Konyaspor, 6 puanla grubu 3. sırada tamamlayarak Avrupa defterini kapattı. Salzburg'la 0-0 berabere kalan Marsilya ise 8 puanla bir üst tura yükselen takım oldu.

Vitoria Guimaraes Konyaspor maçı fotoğrafları

VITORIA GUIMARAES: 1 - 1 :KONYASPOR

Maç Sonu: Hakem Daniel Siebert maçı bitiren düdüğünü çalıyor. Temsilcimiz Atiker Konyaspor 1-1'lik beraberlikle sahadan ayrılıyor ve 1 puanı hanesine yazdırıyor. Bu sonuçla temsilcimiz 6 puana yükseliyor ve 3. sırada grubu tamamlıyor ve Medipol Başakşehir'in ardından Avrupa Lig'ine veda ediyor.

90+6. dakika: Sol kanattan gelişen atakta Joao Aurelio'nun attığı pasla buluşan Heldon Ramos penaltı noktasının hemen gerisinden şutunu çekiyor ancak bu top Selim Ay'dan geri dönüyor.

90+4. dakika: Victor Garcia'nın kısa pasıyla ceza sahası dışı sağ çaprazda topla buluşan Paolo Hurtado bekletmeden kaleye şutunu gönderiyor ancak bu top kalemizin üst direğine çarpıyor ve oyun alanına geri dönüyor.

90+2. dakika: Ceza sahası dışı sol çaprazda topla buluşan Raphinha kaleye şutunu gönderiyor ancak bu top kalenin üzerinden dışarı çıkıyor.

90. dakika: Hakem Daniel Siebert tarafından maçın sonuna en az 6 dakikalık oynanmamış süre ekleniyor.

89. dakika: Orta alandan gelişen atakta kısa pasla topla buluşan Raphinha kaleyi uzaklardan gören noktadan şutunu gönderiyor ancak bu top farklı şekilde dışarı çıkıyor.

87. dakika: Victor Garcia, Mehdi Bourabia'yı hızlı gelişen atakta arkasından çekerek yerde bırakıyor ve bu hareketi sonrasında sarı kart ile cezalandırılıyor.

86. dakika: Sol kanattan kazanılan köşe vuruşu sonrasında topun başına geçen Mehdi Bourabia ceza sahası içine ortasını yapıyor. Ön direkte topa hareketlenen Wilfred Moke kafa vuruşunu yapıyor ancak bu top üst direğe çarpıp oyun alanına geri dönüyor. Temsilcimiz için şanssız bir an!

84. dakika: Musa Araz'ın pasına hareketlenen Nejc Skubic sağ kanatta ofsaytta kalıyor.

81. dakika: Temsilcimiz Atiker Konyaspor üçüncü ve son oyuncu değişikliğini yapıyor. Vedat Bora çıkıyor ve yerini Deni Milosevic'e bırakıyor.

80. dakika: Sol kanattan gelişen atakta kısa pasla topla buluşan Oscar Estupinan kaleye şutunu göndermek istiyor ancak bu top savunma oyuncularımzdan geri dönüyor.

77. dakika: GOL Sol kanattan gelişen atakta ceza sahası içinde topla buluşan Joao Aurelio ceza sahası içine topu çeviriyor. Ali Turan bu topu uzaklaştırmak istiyor ancak top kalemize gidiyor ve ağlarımızla buluşuyor. Vitoria Guimaraes 1-1'lik beraberliği yakalıyor.

76. dakika: Vitoria Guimaraes üçüncü ve son oyuncu değişikliğini yapıyor. Chico Ramos çıkıyor ve yerini Helder Ferreira'ya bırakıyor.

74. dakika: Savunma oyuncularının uzaklaştırdığı topla buluşan Victor Garcia kaleyi cepheden gören noktadan kaleye şutunu çekiyor ancak bu top kalenin üzerinden dışarı çıkıyor. Vitoria Guimaraes ikinci oyuncu değişikliğini yapıyor. Rafael Martins çıkıyor ve yerini Oscar Estupinan'a bırakıyor.

73. dakika: Nejc Skubic, Joao Aurelio'ya sol kanatta faul yapıyor ve bu hareketi sonrasında sarı kart ile cezalandırılıyor.

70. dakika: Hızlı kullanılan serbest vuruş sonrasında ceza sahası içinde topla buluşan Heldon Ramos ceza sahası içi sağ çaprazdan kaleye şutunu çekiyor. Bu topu kaleci Serkan Kırıntılı iki hamlede kontrol ediyor.

69. dakika: Wilfred Moke, Guillermo Celis'e orta alanda yaptığı sert faul sonrasında sarı kart ile cezalandırılıyor.

67. dakika: Sağ kanattan gelişen atakta topla ilerleyen Victor Garcia ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu top savunma oyuncularımız tarafından uzaklaştırılıyor.

63. dakika: Atiker Konyaspor ikinci oyuncu değişikliğini yapıyor. Ali Çamdalı çıkıyor ve yerini Moryke Fofana'ya bırakıyor. Paolo Hurtado hızlı gelişen atağı elle kesiyor ve bu hareketi sonrasında sarı kart ile cezalandırılıyor.

60. dakika: Ceza sahası içi sağ çaprazda topla buluşan Raphinha kaleye şutunu göndermek istiyor ancak bu top savunmadaki Ömer Ali Şahiner'den geri dönüyor.

58. dakika: Ceza sahası dışı sağ çaprazdan kazanılan serbest vuruş sonrasında topun başına geçen Raphinha ceza sahası içine ortasını yapıyor. Bu topu savunma oyuncuları tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.

57. dakika: Vedat Bora, Raphinha'yı arkadan çekiyor ve bu hareketi sonrasında sarı kart ile cezalandırılıyor.

56. dakika: Sağ kanattan gelişen atakta topla ilerleyen Paolo Hurtado ceza sahası içine ortasını yapıyor. Bu top kaleci Serkan Kırıntılı'nın kontrolünde kalıyor.

53. dakika: Guillermo Celis'in sakatlığı tedavi ediliyor ve maç kaldığı yerden devam ediyor.

51. dakika: Guillermo Celis, Malick Evouna ile girdiği ikili mücadelede yerde kalıyor ve maç sakatlık nedeniyle kısa süreliğine duruyor.

49. dakika: Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşu sonrasında topun başına geçen Heldon Ramos ceza sahası içine ortasını yapıyor ön direkte savunma oyuncuları kafa ile tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.

48. dakika: Ali Çamdalı'nın attığı pasa hareketlenen Malick Evouna ofsaytta kalıyor.

46. dakika: Hakem Daniel Siebert ikinci yarıyı başlatan düdüğünü çalıyor. Ev sahibi Vitoria Guimaraes ikinci yarıya başlayan taraf oluyor. Atiker Konyaspor ilk oyuncu değişikliğini yapıyor. Ferhat Öztorun çıkıyor ve yerini Nejc Skubic'e bırakıyor. Vitoria Guimaraes ilk oyuncu değişikliğini yapıyor. Joao Vigario çıkıyor ve yerini Joao Aurelio'ya bırakıyor.

Devre Arası: Hakem Daniel Siebert ilk yarıyı bitiren düdüğünü çalıyor. Temsilcimiz Atiker Konyaspor 1-0'lık skor ile soyunma odasına galip giden taraf oluyor.

45+2. dakika: Ceza sahasının hemen solundan kazanılan serbest vuruş sonrasında topun başına geçen Heldon Ramos kalemize şutunu çekiyor ancak bu top kademedeki oyuncumuza çarpıp dışarı çıkıyor.

45+1. dakika: Ceza sahası dışı sağ çaprazda topla buluşan Victor Garcia kaleye sert bir şut çekiyor ancak bu topu Serkan Kırıntılı iki hamlede kontrol ediyor. Ali Turan, Raphinha'ya sol kanatta girdiği ikili mücadelede suratına yaptığı hamle sonrasında sarı kart ile cezalandırılıyor.

45. dakika: İlk yarının sonuna en az 2 dakikalık oynanmamış süre ekleniyor.

42. dakika: Sağ kanattan gelilen atakta Victor Garcia'nın ceza sahası içine gönderdiği topu Serkan Kırıntılı çift yumrukla uzaklaştırmaya çalışıyor. Uzaklaştırılmaya çalışılan topla buluşan Joao Vigario ceza sahası dışı sol çaprazdan kaleye şutunu çekiyor ancak bu top farklı şekilde dışarı çıkıyor.

41. dakika: Hızlı gelişen Atiker Konyaspor atağında Mehdi Bourabia'nın pasıyla topla buluşan Malick Evouna ceza sahası içine topla kat ediyor. Kaleciyi geçer geçmez kaleye şutunu çekiyor ancak bu top yan ağlarda kalıyor.

40. dakika: Sağ kanattan kazanılan serbest vuruş sonrasında topun başına geçen Vedat Bora ceza sahası içine ortasını gönderiyor ancak bu topu savunma oyuncuları kafa ile tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.

38. dakika: Sağ kanatta kaleciden seken topla buluşan Raphinha ceza sahası içine ortasını yapıyor. Altıpas içinde topa hareketlenen Paolo Hurtado kafa vuruşunu yapıyor ancak bu top kalenin üzerinden dışarı çıkıyor.

36. dakika: Victor Garcia'nın pasıyla topla buluşan Raphinha sağ kanattan ceza sahası içine ortasını gönderiyor ancak bu top kimseye temas etmeden diğer kanattan dışarı çıkıyor.

33. dakika: Orta alandan gelişen atakta topla ilerleyen Victor Garcia ceza sahası dışı sağ çaprazdan uzaklardan kaleye şutunu çekiyor. Bu top yandan dışarı çıkıyor.

30. dakika: Sol kanattan gelişen atakta topla ilerleyen Joao Vigario ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu topu savunma oyuncularımız tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.

28. dakika: Sağ kanattan gelişen atakta Ömer Ali Şahiner'in pasıyla buluşan Mehdi Bourabia ceza sahası içinden ortasını gönderiyor ancak arka direkte savunma oyuncuları bu topu kornere gönderiyor. Sol kanattan kazanılan köşe vuruşu sonrasında topun başına geçen Vedat Bora ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu topu savunma oyuncuları tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.

26. dakika: Sağ kanattan gelişen atakta topun başına geçen Heldon Ramos ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu topu arka direkte Selim Ay kafa ile tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.

23. dakika: Sağ kanattan gelişen atakta topla ilerleyen Victor Garcia ceza sahası içine yerden ortasını yapıyor ancak araya giren savunma oyuncuları topu tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.

20. dakika: Sağ kanattan gelişen atakta topla ilerleyen Heldon Ramos ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu top kalecimiz Serkan Kırıntılı'nın kontrolünde kalıyor.

15. dakika: GOL Orta alandan gelişen atakta sağ kanatta Vedat Bora ile Guillermo Celis'in girdiği ikili mücadele sonrasında top Mehdi Bourabia'ya geliyor. Topla buluşan Mehdi Bourabia kaleyi cepheden gören noktada topu sağına çekip uzaktan kaleye sert bir şut çekiyor ve topu sağ üst köşeden ağlarla buluşturuyor. Temsilcimiz Atiker Konyaspor, Mehdi Bourabia'nın golüyle 1-0 öne geçiyor.

13. dakika: Guillermo Celis, Mehdi Bourabia'yı orta saha yayı içinde arkadan çekerek yerde bırakıyor ve bu hareketi sonrasında sarı kart ile cezalandırılıyor.

11. dakika: Maçın bu dakikalarında orta alanda yapılan karşılıklı faullerle oyun devam ediyor. Orta alana yakın bölgeden kazanılan serbest vuruş sonrasında topun başına geçen Paolo Hurtado ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu top kalecimiz Serkan Kırıntılı'nın kontrolünde kalıyor.

7. dakika: Sağ kanattan kazanılan serbest vuruş sonrasında topun başına geçen Vedat Bora ceza sahası içine ortasını yapıyor. Penaltı noktasının hemen önünde topa Wilfred Moke'nin kafasından seken top ceza sahası içi sol çaprazda Ferhat Öztorun'un kontrolünde kalıyor. Ferhat Öztorun bekletmeden kaleye vuruşunu yapıyor ancak bu top yandan dışarı çıkıyor.

2. dakika: Sağ kanattan gelişen atakta topla ilerleyen Victor Garcia ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu topu savunma oyuncuları kafa ile tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.

 1. dakika: Hakem Daniel Siebert maçı başlatan düdüğünü çalıyor. Temsilcimiz Atiker Konyaspor maça başlayan taraf oluyor.

GUIMARAES: Renato, Henrique, Raphael, Garcia, Rocha, Ramos, Hurtado, Celis, Heldon, Vigario, Martins
YEDEKLER: Miguel, Miranda, Moreno, Aurelio, Estupinan, Ferreira, Sturgeon
TEKNİK DİREKTÖR: Pedrp Martins

ATİKER KONYASPOR: Serkan, Ali, Selim, Moke, Ferhat, Ömer Ali, Ali Çamdalı, Vedat, Musa, Bourabia, Evouna
YEDEKLER: Carlgren, Filipovic, Skubic, Milosevic, Fofana, İsmail, Friday Eze
TEKNİK DİREKTÖR: Mehmet Özdilek

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER