DÜNYADAN FUTBOL

Villarreal'de Cazorla sakatlandı

La Liga'nın 29. haftasında deplasmanda Almeria'dan far yiyen Villarreal'de ortasaha oyuncusu Santi Cazorla sakatlandı.

Villarreal'de Cazorla sakatlandı

İspanya 1. Futbol Ligi'nin 29. haftasında deplasmanda Almeria'ya 3-0 yenilen Villarreal'de ortasaha oyuncusu Santi Cazorla sakatlandı.


Maçın 64. dakikasında sahadan dolayı ayağı takılarak sağ ayak bileğinde kaval kemiği kırılan İspanyol futbolcunun sakatlığının ciddi olduğu yaklaşık 6 ay sahalardan uzak kalacağı bildirildi.

İspanya Milli Takımı'nın da formasını giyen Cazorla'nın yazın yapılacak FIFA Konfederasyon Kupası'nda oynayamayacağı belirtildi.     

Bu arada, Nihat Kahveci'nin yedek beklediği maçta Villarreal kötü bir futbol oynayarak, hak ettiği bir yenilgi aldı. La Liga'da dün oynanan diğer maçlarda ise şampiyonluk yarışındaki iki takımdan, lider Barcelona, Vallodolid'i ve takipçisi Real Madrid de Malaga'yı deplasmanda 1-0'lık skorlarla yenerek 3'er puanı aldı.

Barcelona ile Real Madrid arasındaki 6 puanlık fark korundu. Mehmet Aurelio'nun kadroda yer almadığı Real Betis de sahasında oynadığı maçta Numancia ile 3-3 berabere kaldı.

Öte yandan, İspanya 1. Futbol Ligi'nin resmi sponsoru BBVA bankasının lig başından bu yana yaptığı devre arasında kura ile seyirciler arasından birinin ortasahadan kaleye gol atma yarışmasında bu hafta bir kişi 180 bin Avro kazandı. Malaga-Real Madrid maçının devre arasında ortasahadan kaleye şutunu gol yapan 46 yaşındaki bir İspanyol geçtiğimiz haftalardan devreden ikramiyelerle birlikte toplam 180 bin Avro aldı. 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER