FUTBOL

Vida resmen Beşiktaş'ta

Beşiktaş'ın yeni transferi Domagoj Vida'ya, isminin Türkçede ne anlama geldiğini bilip bilmediği soruldu. Hırvat stoper gülümseyerek bildiğini ifade etti.

Siyah-beyazlı ekip, yeni transferi Vida için imza töreni düzenledi. 4.5 yıllık sözleşmeye imza atan Hırvat stoper soruları yanıtlarken, "İsminin Türkçe'de ne anlama geldiğini biliyorum" dedi.

Birçok teklif aldığını ancak Beşiktaş'ı seçtiğini ifade eden Vida, "Birçok teklif aldım ancak ben kararımı vermiştim, önemli olan benim burada olmam. Sayın başkanımıza transfer sürecinde göstermiş olduğu ilgi ve alakaya çok teşekkür ediyorum. Daha önce takımdaki bazı isimler ile aynı takımda oynadım. Lens'i yakından tanıyorum ve artık burada da terimizin son damlasına kadar savaşacağız. Ben milli takımda da Şampiyonlar Ligi'nde de burada mücadele ettim. Büyük bir aileye geliyorum. 4,5 yıl sizinle birlikte olacağım." ifadelerini kullandı.

Bir basın mensubunun 'Vida'nın Türkçe ne anlama geldiğini biliyor musun?' şeklindeki sorusuna ise, "Evet anlamını biliyorum, komik geliyor." cevabını verdi.

BEŞİKTAŞ KAP'A BİLDİRDİ

Beşiktaş, Domagoj Vida'yla anlaşmaya varıldığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi.

Beşiktaş'ın KAP'a yaptığı açıklama şöyle;

"Domagoj Vida ile 2017-2018 Sezonu 2.devresinden itibaren 2021-2022 (4.5 yıl) sezonu sonuna kadar anlaşmaya varılmıştır.

Kamuoyunun bilgisine duyurulur.

Saygılarımızla,"

Yorumlar
TREND HABERLER