FENERBAHÇE

Vardar'ın başarısı Makedonya basınında

UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Makedonya temsilcisi Vardar'ın Fenerbahçe'yi elemesi, ülke basınında geniş yer buldu.

Vardar'ın başarısı Makedonya basınında
Ülkenin yazılı medya organlarından Nova Makedoniya, Fenerbahçe'yi iki  maçta da mağlup ederek gruplara kalan Makedonya temsilcisi için, "Tarihi zafer,  Vardar Avrupa Ligi'nde" başlığını kullandı.
 
Haberde, Vardar'ın elde ettiği başarı  ile UEFA organizasyonlarında grup aşamasına ismini yazdıran ilk Makedon takımı  olduğu hatırlatıldı.
Makedonski Sport ise Vardar'ın başarısı için övgü dolu ifadeler  kullandı. "Bravo, süper Vardar" manşetiyle verilen haberde, Vardar'ın Makedon  futbolunda tarih yazdığı vurgulanarak, "Vardar, boğazı geçti, Fenerbahçe'yi rahat  yendi ve İstanbul'u fethetti." ifadelerine yer verdi.
 
"Vardar, Fenerbahçe'yi İstanbul'da da nakavt etti" başlığını kullanan  Veçer gazetesi, Fenerbahçe'nin ilk yarıda sahaya hakim olan takım olduğunu,  Vardar'ın ise ikinci devrede iyi bir taktikle maça son noktayı koyduğu  değerlendirmesini yaptı.
Nova TV adlı internet sitesi ise, "Üsküp ve Makedonya yanıyor: Vardar  Avrupa Ligi gruplarında oynayacak" manşetiyle verdiği haberde, İstanbul'da elde  ettiği galibiyet sonrası Makedonya temsilcisinin Avrupa Ligi grup kuralarına  katılmaya hak kazandığını belirtti.
TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER