FENERBAHÇE

Van Persie'nin maaşını Fenerbahçe ödeyecek

Fenerbahçe'den ayrılıp Feyenoord'un yolunu tutan Van Persie'nin 2.5 milyon euroluk maaşının 1.5 milyon eurosunu sarı-lacivertli ekip ödeyecek.

Van Persie'nin maaşını Fenerbahçe ödeyecek

Hollandalı Van Persie'nin Fenerbahçe'den Feyenoord'a transferi kısa süre içinde açıklanacak. Sarı-lacivertlilere büyük beklentilerle gelen ancak tam anlamıyla hayal kırıklığı yaratan Robin van Persie, ülkesine dönüyor.

2.5 yıllık süreçte her yaptığı hareket olay olan, düşük performansı ve sık sık sakatlanması sebebiyle taraftarların büyük tepkisini çeken Van Persie'nin kulübe maliyeti yaklaşık olarak 21.1 milyon euro oldu. 

Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan ve Feyenoord'la el sıkışan 34 yaşındaki oyuncu, sarı-lacivertlilerde yer aldığı dönemde yıllık 5 milyon eurodan toplamda 12.5 milyon euro, maç başı bonusu olarak da yaklaşık 2 milyon euro kazandı.

Fenerbahçe Van Persie için Manchester United’a 6.6 milyon Euro bonservis bedeli ödedi.

Van Persie

FENERBAHÇE PARA ÖDEMEYE DEVAM EDECEK: Sarı-lacivertli ekip Van Persie'yi gönderse de maaşından kurtulamadı. İkinci yarıdaki 2.5 milyon euroluk kalan maaşının 1.5 milyon eurosunu Fenerbahçe’nin vereceği Van Persie için Feyenoord maaş olarak sezonun kalan kısmında sadece 1 milyon euro ödeyecek.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER