ROPÖRTAJ

Van Persie'den bomba sözler! Ben aptal değilim

Fenerbahçe'nin yeni transferlerinden Hollandalı golcü Robin Van Persie, İngiliz basınına çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Van Persie'den bomba sözler! Ben aptal değilim
The Sunday Times'a konuşan Van Persie, Manchester United'daki günleri hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Eski teknik direktörü Van Gaal'i eleştiri yağmuruna tutan 31 yaşındaki golcü: "Van Gaal'i hem kulüp hem de milli takım teknik direktörü olarak tanıyorum. Ancak bana Manchester United'da hiçbir zaman şans tanımadı." şeklinde konuştu.

Hollanda Milli Takımı'nda oynarken de Van Gaal'le yıldızının hiçbir zaman barışmadığını belirten Van Persie: "Hollanda Milli Takımı teknik direktörü olduğunda bana gelip forvette 3. tercihimsin demişti. Ancak ben çabaladım ve 1. forvet olup, takım kaptanı olmayı başardım." açıklamasında bulundu.

 

Yıldız golcü Manchester United'daki son günleri hakkında ise: "Sakatlıktan çıkıp takıma döndüğüm zaman adil bir savaş olmadığını hemen anlamıştım. Takıma girmek benim için artık bir opsiyon değildi. Van Gaal beni hep ikinci antrenman sahasına yolluyordu. Ancak ben aptal değilim. Olgun yaşlarındayım ve her şeyi anlamıştım. Sinirlenip duygusal davranmadım. Bunlar hayatın ve futbolun bir parçası. Bunun gibi bir durumdan en iyi nasıl kurtulunur onu bulmam gerekiyordu." şeklinde konuştu.

 

İngiltere'den ayrılmayı hiçbir zaman düşünmediğini de belirten Hollandalı golcü: "Beni ikinci antrenman sahasına yolladıktan sonra her şey değişti. As takımda oynayamıyordum ve yedek takımla maçlara çıkma talebinde bulundum. Ancak kulübeye hapsolmuştum. Van Gaal ile aramdaki ilişki değişmişti. Bunu kulüp de insanlar da gördü. Ancak ben yine de İngiltere'den ayrılmayı hiç düşünmemiştim. Eşim, çocuklarım ve ben İngiltere'de çok mutluyduk. Sonuna kadar savaştım ancak sonunda ayrılmanın en iyi seçenek olduğunu anladım" açıklamasında bulundu.

Sir Alex Ferguson döneminde Manchester United formasıyla çıktığı 38 maçta 26 gol atarak Premier League'in gol kralı olan Van Persie, Van Gaal döneminde geçtiğimiz sezon çıktığı 27 maçta maçta 10 kez ağları sarsabilmişti.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER