FENERBAHÇE

Van Persie Fenerbahçe'den ayrılıyor

Fenerbahçe yönetimi, Robin van Persie'nin menajeri Kees Vos ile Hollandalı yıldızın ayrılığı konusunda anlaşma sağladı.

Van Persie Fenerbahçe'den ayrılıyor

Fenerbahçe'de sakatlığı nedeniyle uzun süredir sahalardan uzak kalan Van Persie'yle yollar ayrılıyor. İstanbul'da tatil hayatı yaşayan Hollandalı, menajeri aracılığıyla sarı-lacivertli kulüple ayrılık konusunda anlaşma sağladı.

FENERBAHÇE MAAŞINDAN KURTULACAK : Haber Türk'ün haberine göre, Robin van Persie'nin menajeri Kees Vos ile Fenerbahçe yönetimi arasında bir süredir devam eden görüşmeler sona erdi. Sarı-lacivertli yönetim ile görüşen Vos, birçok detayda anlaşma sağladı.

Fenerbahçe yönetimi, Robin van Persie'nin satışından bonservis geliri elde edemeyecek ama oyuncunun 6 aylık maaşından kurtulmuş olacak. Fenerbahçe ile Robin van Persie'nin yolları resmi olarak önümüzdeki günlerde ayrılacak.

FEYENOORD'LA ANLAŞMA YAKIN : Feyenoord teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst, yıldız futbolcuyu transfer etmek istediklerini açıklamıştı.

Van Bronckhorst, "Van Persie'yi iyi tanıyorum, milli takımda birlikte oynamıştık ve sürekli görüşme halindeyiz. Böylesine bir transfer birçok tarafın memnuniyetiyle gerçekleşebiliyor. Robin onu çok istediğimizi biliyor, yani her şey ona bağlı. Bir sözleşmesi olduğu için Fenerbahçe ile anlaşmalı, ne istediğine kara vermeli. Umuyoruz ki kısa süre içerisinde her şey belli olacak. Belki bu sezon belki de gelecek sezon bu transfer gerçekleşecektir. Şu an bilemiyorum." ifadelerini kullanmıştı.

Yorumlar
TREND HABERLER