SPOR MAGAZİN

Van der Wiel, Floyd'dan parasını geri alamadı

4.5 milyon dolar dolandırıldığını söyleyen Van der Wiel'in, Floyd'dan parasını geri istediği ancak alamadığı ortaya çıktı.

Fenerbahçeli Van der Wiel, kendisiyle ticaret yapmak istediğini söyleyen menajer Ümit Akbulut tarafından dolandırıldığını iddia etti. Ümit Akbulut ise Hollandalı futbolcuya belgelerle yanıt verdi.

Akbulut, Floyd'un Hollandalı futbolcunun sahip olduğu marka için reklam filmi çektiğini ve Instagram'dan bunun tanıtımını yaptığını, dolayısıyla parayı geri vermediğini söyledi.

"ÖZEL VİDEO ÇEKTİ"

"Mayweather, Podolski’nin giyim markası için bir reklam filmi yaptı, Wiel de dedi ki 'Benim bir markam var. Podolski’de olduğu gibi onu da tanıtabilir miyiz?' Ben de Mayweather’ın menajeri ile konuştum. Mayweather’ın menajeri İstanbul’a geldi, Wiel ile görüştüler ve 4.2 milyon dolara anlaştılar. Mayweather da, Van Der Wiel için özel bir video çekti."

"HER ŞEY BELGELİ"

"Wiel 'Ben bunu kabul etmem. Ben bittim. Fenerbahçe’den zaten gideceğim. Paramı alamıyorum' dedi. Bu yüzden irtibatı kesti 2 ay önce. Anladığım kadarıyla Wiel parasını alamıyor Fenerbahçe’den. Verdiği parayı kimden aldı ise artık onun sıkıntısını çekiyor. Bende tüm belgeler kayıtlı. Orada bıdı bıdı yapıyor da bende her şey belgeli ve kayıtlı. Videolar, kontratlar."

VAN DER WİEL'DEN ŞAŞIRTAN İSTEK

Öte yandan Hollandalı futbolcu Fenerbahçe yönetimine ''Üç yıllık alacaklarımı (12 milyon euro) peşin ödeyin, bonservisimi de bedelsiz verin gideyim'' diyerek takımdan ayrılmak istediğini söyledi.

Yorumlar
TREND HABERLER