DÜNYADAN FUTBOL

Usain Bolt'a sürpriz teklif

8 kez Olimpiyat şampiyonu olan ve son dönemde şansını futbolda denemeye başlayan Usain Bolt, ilk sınavı başarıyla geçti gibi gözüküyor. Bolt'a yeni teklifin yolda olduğu belirtildi.

Usain Bolt'a sürpriz teklif

Avustralya A-Ligi takımlarından Central Coast Mariners takımıyla futbolda deneme sürecine giren ve geçtiğimiz günlerde hazırlık maçında Macarthur South West United takımına iki gol birden atan Usain Bolt'a teklifler gelmeye başladı. 

Mariners takımı şimdi Bolt'la devam edip etmeme kararını verecek. Ancak onlardan önce bir Avrupa takımının da Bolt'a teklif götüreceği belirtildi.

İngiliz medyasının ESPN'e dayandırdığı haberde göre; gelecek sezon Şampiyonalr Ligi'nde mücadele etmeyi hedefleyen bir Avrupa kulübü Bolt'a 2 senelik sözleşme teklif edecek. 

Kulübün adıysa henüz açıklanmadı. Ortalıkta dolaşan tek bilgi ise kulübün yeni sahipleri tarafından kısa süre önce satın alındığı...

Öte yandan  Malta ekibi Valletta'dan Bolt'a profesyonel sözleşme teklifi geldiği de belirtildi.

Avustralya'nın Central Coast Mariners takımında ağustos ayından bu yana antrenmanlara çıkan ve deneme süresi devam eden Bolt'un menajeri Tony Rallis ise teklifin değerlendirme aşamasında olduğunu söyledi.

Lionel Messi'nin otelinde seks partisi!

Bolt, takımının Macarthur South West'i 4-0 mağlup ettiği geçen hafta oynanan dostluk karşılaşmasında iki gole imza atmıştı. 32 yaşındaki eski atlet, erkekler 100 metre (9.58 saniye) ve 200 metre (19.19) dünya rekorlarını elinde tutuyor.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER