SPOR MAGAZİN

Ünlü modelden Messi ile ilgili olay itiraf!

Arjantinli model Xoana Gonzalez, Peru'da bir televizyon kanalına yaptığı açıklamayla Messi ve hayranlarını çok kızdıracak gibi gözüküyor.

Ünlü modelden Messi ile ilgili olay itiraf! - Sayfa 1

Peru Televizyonu'na konuşan Arjantinli model Xoana Gonzalez, Messi ile birlikte olduğu günü anlattı. 2011 yılında Messi'yle birlikte olduğuna dair açıklamalar yapan Gonzalez yine çok konuşulacak sözler sarf ederken Arjantinli yıldızı ifşa etti.

Ünlü modelden Messi ile ilgili olay itiraf! - Sayfa 2

'UTANGAÇ BİRİSİ OLDUĞUNU ANLADIM'': Messi'nin yatak odası sırlarını ifşa eden Xoana Gonzalez, "Beni aldırmak için korumasını göndermişti. Korumasını göndermesinden utangaç biri olduğunu anladım. Müzikten konuştuk, ama kız arkadaşı olup olmadığından bahsettiğin hatırlamıyorum. Sonra Puerto Madero'daki evine gittik." ifadelerini kullandı.

Ünlü modelden Messi ile ilgili olay itiraf! - Sayfa 3

Arjantinli model, ''Uzun yıllar önceydi. O çok gençti. Ama ne yaptığını biliyordu. Ama ben bir cesetle yatmışım gibi hissettim. Messi yatakta ölü gibiydi adeta.'' dedi.

Ünlü modelden Messi ile ilgili olay itiraf! - Sayfa 4

Xoana Gonzalez, son olarak şu ifadeyi kullandı; ''Sahada müthiş oynayan bir futbolcudan çok daha fazlasını bekledim ancak sanki onun ölü bedeniyle birlikteymişim gibi hissettim.''