DÜNYADAN FUTBOL

Ünlü futbolcu Cazorla’nın ayağının son hali şoke etti

İngiltere Premier Lig'de Arsenal forması giyen dünyaca ünlü futbolcu Santi Cazorla'nın, sağ ayak bileğinden kaptığı enfeksiyon nedeniyle neredeyse futbol hayatının biteceği ortaya çıktı.

Ünlü futbolcu Cazorla’nın ayağının son hali şoke etti

İspanyol futbolcu Santi Cazorla’nın başı sakatlıklardan bir türlü kurtulmuyor…

2 yıldır sakatlıklarla boğuşan ve kısa dönemler hariç hiç forma şansı bulamayan Cazorla’nın ayağının son halini İspanyol Gazetesi Marca paylaştı.

Bir dönem Fenerbahçe’nin de gündeminde olan hatta menajerinin İstanbul’a transfer görüşmesi için geldiği Arsenal'de forma giyen İspanyol futbolcu Santi Cazorla, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde geçen sene 19 Ekim'de oynanan Ludogorets maçında sakatlanmış ve sağ ayak bileğinden ameliyat edilmişti.

AZ DAHA AYAĞINI KAYBEDİYORDU!

Yıldız oyuncuyla bir röportaj yapan Marca Gazetesi, Cazorla’nın sağ ayağının son halini paylaştı. Ayak bileğinden 8 operasyon geçiren ve kaptığı enfeksiyon nedeniyle neredeyse ayağını kaybeden Cazorla’nın futbol hayatının az daha sona ereceği ortaya çıktı.

Ayak tendonunun 8 santimetrelik bir kısmını kaybeden Cazorla’nın bileğinde de kangren oluştuğu ve o bölgeye kendi vücudundan doku nakli yapıldığı belirtildi. Yıldız oyuncunun ayağının paylaştığı fotoğrafta vücudundaki dövmeli bir bölümden alınan dokunun nakledildiği görülüyor. Cazorla bütün yaşadığı bu zorluklara rağmen Ocak ayında futbola dönmeyi planladığını açıkladı.

4. maçlar sonunda UEFA açıkladı! İşte Beşiktaş'ın sırası

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER