SPOR MEDYASI

Ümit Özat'tan flaş Volkan Demirel yorumu

Şu anda hiçbir takım çalıştırmayan ve Fenerbahçe'de bir dönem futbol oynayan teknik direktör Ümit Özat, NTV'de katıldığı bir programda srı-lacivertli camiaya dair önemli değerlendirmelerde bulundu.

Teknik direktör Ümit Özat, Fenerbahçe'de kadro dışı Volkan Demirel için "Fenerbahçe kaptanıyla son gün mukavele imzalanmaz. Kaptan, kamp yapıldıktan sonra takıma katılmaz. Volkan gibi bir oyuncuyla herkesten önce sözleşme imzalaman gerekir. Bu, onda bir kırgınlık yaratmıştır." dedi.

Ümit Özat'ın yaptığı açıklamalar şöyle: "Ali Koç, Fenerbahçe'yi holding gibi yönetmemeli' diyorlar. Manav gibi, bakkal gibi mi yönetecek? Elbette holding gibi yönetecek. Manchester United da holding gibi yönetiliyor.  Fenerbahçe bu sezonu unutup Cocu ile devam ederse, gelecek sezonları kazanır. Ancak Fenerbahçe, bu sezon Cocu'yu unutursa, gelecek sezonları da unutur."

''FENERBAHÇE KAPTANIYLA SON GÜN MUKAVELE İMZALANMAZ''"Fenerbahçe kaptanıyla son gün mukavele imzalanmaz. Kaptan, kamp yapıldıktan sonra takıma katılmaz. Volkan gibi bir oyuncuyla herkesten önce sözleşme imzalaman gerekir. Bu, onda bir kırgınlık yaratmıştır."

Yorumlar
TREND HABERLER