FENERBAHÇE

Ümit Özat'tan Ali Koç'a sert yanıt

Fenerbahçe'nin tarihi kongresinde Aziz Yıldırım'la Ali Koç arasında Ümit Özat tartışması yaşandı. Yaşanan gelişmelerin ardından Özat, Instagram hesabından konuya ilişkin bir açıklama yaptı.

Ümit Özat'tan Ali Koç'a sert yanıt

Fenerbahçe Kulübü'nün Olağan Seçimli Genel Kurulu'nda Ali Koç'un ilk konuşmaısnın ardından kürsüye gelen Aziz Yıldırım, çok çarpıcı demeçlerde bulundu.

Yıldırım konuşmasında, "Ali Bey, Ümit Özat arıyor şu anda. Denizlispor maçında burada kırmızı kart gördükten sonra sizin locanıza çıkmış gelmiş. Ona kötü bir söz söylemişsiniz, odanızdan attırmışsınız. Telefonda şu an, bağlanmak istiyor Ümit Özat..." ifadelerini kullandı.

Ali Koç ise Aziz Yıldırım'a yanıt olarak şu yanıtı verdi: "Maçı tam hatırlamıyorum. Kalecimiz Rüştü'ydü, Ümit de kaptandı. Kırmızı kart görmüştü. Ben de locamda maç seyrediyordum. Ümit Özat da bizim locaya gelmişti. Murat Özaydınlı da bizim locadaydı. Birden baktım arkamda Ümit Özat... Ben de 'Sen ne yaparsın' falan dedim, Murat Özaydınlı da onu dışarı çıkardı.''

Bu gelişmelerin ardından Ümit Özat, sosyal medya hesabından konuyla ilgili açıklamada bulundu.

İşte Ümit Özat'ın açıklamaları: ''Kongre sırasında ismim geçti. Benim hakkımda telefonla bağlanılacak denildi ama böyle birşeye ne gerek vardı ne de gerek kaldı. Sayın Ali Koç'un anlattığı gibi olaylarda azıyla fazlasıyla yaşanmıştır ve bu zaten yıllardır bilinen bir olaydı. Ben Fenerbahçe takım kaptanıydım ve o zaman bir arkadaşımı savunmak için yapmam gerekeni yapmışımdır ama acı olan sayın Ali Koç'un bu kulübün efsanelerini sayarken para için bu kulübü bırakıp gidenleri efsane ve kulübün temel taşlarından göstermesi üzücüdür. Fenerbahçe'nin iyiliği için ne gerekiyorsa o olsun.''

Fenerbahçe'de tarihi seçim! Kongrede ilk gün sona erdi

Fenerbahçe tarihi seçiminde gerginlikler!

Yorumlar
TREND HABERLER