BEŞİKTAŞ

Ümit Özat ile Şenol Güneş tokalaşmadı!

Ümit Özat ile Şenol Güneş arasındaki kriz devam ediyor. Ziraat Türkiye Kupası'nda oynanan Gençlerbirliği-Beşiktaş maçında Ümit Özat ile Şenol Güneş el sıkışmadı.

Ümit Özat ile Şenol Güneş tokalaşmadı!

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final rövanşında oynanan Gençlerbirliği-Beşiktaş maçı öncesi Gençlerbirliği Teknik Direktörü Ümit Özat ile Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş el sıkışmadı.

Aralarındaki gergin demeçlerin ardından iki teknik adamın karşılaşma öncesi tokalaşıp tokalaşmayacağı merak konusu olmuştu. Şenol Güneş sahaya en son çıktığı için iki isim maç öncesi bir araya gelmedi.

Şenol Güneş'ten Ümit Özat'a sert eleştiri

Ümit Özat çıldırdı : Gençlerbirliği ile Beşiktaş arasındaki maçın 25. dakikasında tartışmalı bir pozisyon yaşandı. Beşiktaş'ın golü sonrasında Gençlerbirliği Teknik Direktörü Ümit Özat uzun süre yan hakeme itirazda bulundu.

Beşiktaş 25. dakikada bir korner kazandı. Ceza sahasına açılan ortada Mustafa Pektemek'in kafa vuruşunda top ağlara gitti. Gençlerbirliği oyuncuları ve Ümit Özat açılan ortada Vida'nın ön direkte Ahmet Oğuz'a yaptığı hareketin faul olması gerektiğini söyleyerek hakeme itirazlarda bulundu.

Ümit Özat, santranın ardından da hakeme uzun süre itirazlarda bulundu.

Yorumlar
TREND HABERLER