YAZARLAR

Uefa en büyük şikecidir

17 Mart 2016 akşamı Uefa’nın alnına kara bir leke olarak bulaşmıştır. Bu kurumlardan eyyamcılar, tetikçiler temizlenmelidir. Uefa, futbolun mafyası haline gelmiştir.

Muhammed Işık
Muhammed Işık[email protected]

Fenerbahçe Uefa ve onun tetikçisi İvan Bebek tarafından kupadan elenmiştir. Sahada hakemin yaptıkları resmen katliamdır. Bütün taktir haklarını evsahibi takımdan kullanan tetikçi İvan Fenerbahçe’nin kaderi ile oynamıştır.

Yaşananlar hakem hatası değildir. Bu işin arkasında kasıt var. ilk gol ofsayt, Mehmet Topal’ın iki sarısı da yanlış, penaltı kararı yanlış. Sonrasında verdiği fauller, futbolcularımıza karşı sergilediği tavırlar! Alper’in hareketi de kırmızı değil sarı olmalıydı. Volkan Şen hakeme vurarak yanlış yapmış olsa da duygularımıza tercüman oldu. İnanın ben ekran başında çıldırdım, sahadakiler ne yapsın?

Şunu net ifade etmeliyim ki Uefa kura çekimleri, hakem atamaları tamamen düzmecedir. İstedikleri takımları birbirleri ile eşleştirip operasyon yapıyorlar. Türk takımlarına karşı sergiledikleri tutum belliydi ama dün akşam yaptıkları eyyamı alenen yaptılar. Fenerbahçe güçlü bir takım olduğu için küçük hatalarla Fenerbahçe’yı yıkamayacaklarını bilen Uefa ve onun tetikçileri tüm dünyanın gözü önünde Fenerbahçe’yi resmen doğradı.

Türk’ün Türk’ten başka dostu yoktur. Maç sonunda ülkemizde futbol oynamış ve oynamakta olan yabancı futbolcuların sosyal medya paylaşımları tepki topladı. Özellikle ülkemizde top oynadığı dönemde saha içerisinde ve dışında ahlak sınırlarını zorlayan Melo, maç sonunda Fenerbahçe ile ilgili yaptığı paylaşımlar terbiyesizlikten başka bir şey değildir. Aynı şekilde Podolski Uefa Kupası resmi paylaştı. Bu resmen saygısızlıktır. Sen Portekizli misin Podolski? Maçı izledin mi? Fenerbahçe’ye yapılan kıyım ile ilgili bir paylaşımda bulunman gerekirken Fenerbahçe’ye kupa göndermesi yapıyorsun. Quaresma’yı anlarım. Adam Portekizli ve Braga’yı tebrik etti. Bundan daha doğal bir şey olamaz. Melo ve Podolski’nin yaptığı sadece Galatasaray taraftarına şirin gözükmek için yapılmış basitliktir.

Uefa Fenerbahçe’ye olan kinini kusmaya devam ediyor. Haksız yere verilen 2 yıl men cezasının ardından kasıtlı olarak kupadan elemenin mutluluğu içindedir. Görüyoruz ki futbol sadece sahada kazanılmıyor ve görüyoruz ki bu saatten sonra “hakemi de yendik” terimi çöp olmuştur. Yani şunu anlamışızdır. Hakemi asla yenemezsiniz.

17 Mart 2016 akşamı Uefa’nın alnına kara bir leke olarak bulaşmıştır. Bu kurumlardan eyyamcılar, tetikçiler temizlenmelidir. Uefa, futbolun mafyası haline gelmiştir. Fenerbahçe, yargı süreci tamamen bittikten sonra Uefa’yı dava etmeli ve tazminat talep etmelidir. Uefa’nın kuyruk acısı buradan kaynaklanmaktadır. Fenerbahçe gerek TFF, gerekse Uefa’dan ciddi tazminat isteyeceği için gözdağı verme girişimleridir bunlar. Bu resmen tehdittir. Bunun anlamı “sen istediğin kadar turnuvalara katıl, ben seni eleme maçlarında bir hakemle eleyebilirim” demektir.

TFF Braga-Fenerbahçe maçı ile ilgili ne açıklama yapacak merak ediyorum. Sus pus oturacaklar mı yoksa Fenerbahçe’nin yanında yer alacaklar mı göreceğiz. Hırvat hakemin bundan sonra maç alıp almayacağı, bu maçta kaç puan alacağını da takip edeceğiz. Bakalım Uefa bu pisliğini nasıl temizleyecek? Bekleyip göreceğiz ama affınıza sığınarak diyorum ki; İnşallah kendi pisliklerinde boğulurlar!!!

Yorumlar
TREND HABERLER