MİLLİ TAKIM

Türkiye - İsveç maçının golleri ve geniş özeti

Türkiye, UEFA Uluslar B Ligi mücadelesinde İsveç'i konuk etti ve İsveç takımından Andreas Granqvist'in golü sonrası İsveç'in 1-0 lık üstünlüğüyle A Milli Takımımız Uluslar B Ligi'nden C Ligi'ne düştü.

Türkiye - İsveç maçının golleri ve geniş özeti

A Milli Futbol Takımımız, UEFA Uluslar B Ligi 2. Grup'taki son maçında İsveç'e Konya'da 1-0 mağlup oldu. İsveç'e galibiyeti getiren gol 71. dakikadaki penaltı vuruşunda Granqvist'ten geldi. Ay-yıldızlılar, İsveç'e mağlup olarak UEFA Uluslar Ligi'nde C Ligi'ne düştü.

Milli Takımımız'da maç öncesi sakatlık şoku yaşandı. Serdar Aziz ısınmada sakatlanınca yerine Kaan Ayhan dahil edildi. 

İSVEÇ'E YENİLDİK...İsveç'e galibiyeti getiren golü 71. dakikada penaltıdan Andreas Granqvist kaydetti.

SONUNCU OLUP KÜME DÜŞTÜK...A Milli Takımımız bu sonuçla B Ligi 2. Grup'ta 3 puanla son sırada yer aldı. Maçlarını tamamlayan milli takımımız, bir alt lig olan C Ligi'ne geriledi. Milli takımımız bir sonraki Uluslar Ligi'nde C Ligi'nde mücadele edecek.

Türkiye-İsveç maçının fotoğraflarıTürkiye-İsveç maçının fotoğraflarıTürkiye-İsveç maçının fotoğraflarıTürkiye-İsveç maçının fotoğraflarıHABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

STATÜ GEREĞİ KÜME DÜŞTÜK...UEFA Uluslar Ligi'nde yer alan Milli Takımlar, bulunduları guruplarda kıyasıya mücadele ediyor. Grubu lider tamamlayan takımlar Avrupa Şampiyonası'na gitmek için önemli bir şans elde ederken, gruplarında sonuncu olan takımlar ise statü gereği bir alt lige düşüyor. A Milli Futbol Takımımız da B Ligi 2. Grup'ta sonuncu oldu ve C Ligi'ne düştü.

TÜRKİYE: 0 - 1 :İSVEÇ

94. dakika: Maç bitti.

92. dakika: Isaac, Türkiye ceza sahasında iki rakibiyle başbaşa kalmasına rağmen beklemeyi tercih etti. İsveç zaman geçirmeye oynuyor.

90. dakika: Hakan Çalhanoğlu için sarı kart çıktı.

87. dakika: A Milli Takım'da Ömer Bayram, 87. dakikada Hasan Ali Kaldırım'ın yerine oyuna dahil oldu.

83. dakika: A Milli Takım'da Yunus Mallı, 83. dakikada yerini Oğuzhan'a bıraktı.

81. dakika: Karşılaşmanın bu skorla tamamlanması halinde A Milliler, C Ligi'ne düşecek.

76. dakika: Olsson, sol kanattan etkili gelmeye devam ediyor. Zeki'den sıyrılan Olsson'un ortasında kafa vuruşunu Berg yaptı ancak isabeti sağlayamadı.

73. dakika: Cengiz Ünder, takımını hızlı çıkardı. Sağ çaprazdan sert vuran Cengiz, Roma'dan takım arkadaşı Olsen'e takıldı.

70. dakika: GOL - İsveç takımından Andreas Granqvist penaltı noktasından golü buluyor!

68. dakika: Okay Yokuşlu, iki İsveçli savunmacının arasında hareketlenen Okay'a çıkardı ancak pasın şiddetini ayarlayamadı.

65. dakika: Milli Takım'da İrfan Can Kahveci oyuna girmek için son hazırlıklarını yapıyor.

62. dakika: Müthiş bir hareketle rakiplerinden sıyrılan Yunus Mallı, kale ağzına yerden yaptığı ortada Ekdal'e takıldı.

61. dakika: Kaan Ayhan, takım arkadaşının geri pasında topa vurmak isterken eline çarptırdı. İsveçli futbolcular oyunun durmasını beklerken hakem pozisyonu çarpma olarak değerlendirdi.

59. dakika: Yüzüne aldığı darbenin ardından Cenk Tosun'un burnunda kanama oluştu.

55. dakika: İsveç ikinci yarıda çok etkili bir oyun ortaya koyuyor. Mahmut'u karşısına alan Larsson, ceza sahası dışından çok sert vurdu. İsveçli futbolcunun şutu az farkla dışarı çıktı.

52. dakika: Türkiye takımından Kaan Ayhan, Ludwig Augustinsson ile mücadelesinde rakibine çelme takıyor ve hakem serbest vuruşa işaret ediyor.

48. dakika: Cengiz Ünder'in ayağına basan Albin Ekdal, sarı kartla cezalandırıldı.

46. dakika: İsveç'te Helander, ikinci yarının başında Lindelöf'ün yerine oyuna dahil oldu.

45 + 1. dakika: Hakem ilk yarıyı bitiren düdüğü çaldı.

44. dakika: Robin Olsen net bir gol pozisyonunu kurtardı! Hakan Çalhanoğlu önemli bir gol pozisyonu yakaladı, ama Robin Olsen harika bir kurtarışla gole izin vermedi.

43. dakika: Konya'da tribünler, 42. dakika şovu sebebiyle telefon ışıklarıyla görsel bir şölen sunuyor. Tribünlerde aynı zamanda İzmir Marşı söyleniyor.

41. dakika: Türkiye takımından Kaan Ayhan, Martin Olsson ile mücadelesinde rakibine çelme takıyor ve hakem serbest vuruşa işaret ediyor.

38. dakika: Hakan Çalhanoğlu gole gidiyor, ancak yaptığı vuruş kaleyi bulmuyor.

34. dakika: İsveç sağ kanattan gelmeye devam ediyor. Augustinsson'un sağ kanattan yaptığı ortaya Berg ile Çağlar yükseldi ve iki oyuncu da yerde kaldı. Hakem oyunu devam ettirdi.

31. dakika: Mükemmel hareketlerle iki rakibinden sıyrılan Cengiz, ceza sahasında Granqvist'in müdahalesiyle yerde kaldı ancak hakem oyunu devam ettirdi.

29. dakika: Türkiye takımından Okay Yokuşlu rakibi Marcus Berg adlı oyuncuya dirsek atarak faul yapıyor.

28. dakika: Yunus Ballı, Cengiz'den gelen akıl dolu pası gole çeviremedi

27. dakika: Topa sahip olmada üstün taraf Milli Takımımız! Golsüz eşitlik devam ediyor.

24. dakika: İsveç takımından Martin Olsson topu ceza sahasındaki takım arkadaşı ile buluşturmaya çalıştı, ancak yaptığı orta rakip oyuncu tarafından uzaklaştırıldı.

20. dakika: Karşıkaşmanın ilk 20 dakikası geride kalırken Türkiye, %66'yla topa sahip oluyor.

16. dakika: İsveç adeta tüm hatlarıyla geride! Milliler, rakip yarı sahada boşluk arıyor.

12. dakika: Çağlar Söyüncü, Mikael Lustig ile mücadele ederken rakibini ittiği için sarı kart görüyor.

11. dakika: Türkiye tüm hatlarıyla rakip sahada! Hakan Çalhanoğlu, Yunus Mallı'nın pasında ceza sahası sol çaprazından vurdu ancak meşin yuvarlak İsveç savunmasından döndü.

10 .dakika: Türkiye, kendi yarı sahasının gerisinde yaptığı paslaşmalarla rakip savunmada boşluk arıyor. İsveç, Türkiye'yi geride bekliyor.

8. dakika: Karşılaşmanın 10. dakikasına girilirken Türkiye, sahada topa sahip olan taraf.

6. dakika: Topla kat eden Hakan Çalhanoğlu, ceza sahasına girdiği gibi sert vurdu ancak meşin yuvarlak az farkla dışarı çıktı.

5. dakika: Sağ kanatta topla buluşan Cengiz Ünder, Augustinsson'dan sıyrıldı ancak çizgi üstünden yaptığı ortada hiçbir takım arkadaşını bulamadı.

4. dakika: İsveç takımından Jakob Johansson, Mahmut Tekdemir ile mücadelesinde rakibine çelme takıyor ve hakem serbest vuruşa işaret ediyor.

3. dakika: Türkiye takımından Mahmut Tekdemir mücadelede biraz aşırıya kaçıyor ve Albin Ekdal adlı oyuncuyu formasından çekerek düşürüyor.

1. dakika: A Milli Takım'da Cenk ile Hakan'ın üst üste paslaşmalarının ardından Hakan Çalhanoğlu, ceza sahasında şut şansı aradı ancak bulamadı.

Konya'da hakem maçı başlattı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER