MİLLİ TAKIM

Türkiye - İrlanda Cumhuriyeti maçı sonucu ve geniş özeti

A Milli Takımımız hazırlık maçında İrlanda Cumhuriyeti ile Antalya'da karşı karşıya geldi. Ay-Yıldızlı ekibimiz İrlanda'yı Mehmet Topal'ın attığı golle 1-0 yendi.

Türkiye - İrlanda Cumhuriyeti maçı sonucu ve geniş özeti

Türkiye, 2018’in ilk sınavında İrlanda’yı 1-0 mağlup etti. Antalya'daki maçta Mehmet Topal'ın tek golüyle rakibini 1-0 mağlup eden Ay-yıldızlılar, genç ve yeni kadrosuyla önemli provada geçer not aldı.

A Milli Takım, İrlanda Cumhuriyeti ile özel maçta karşı karşıya geldi. Ay-yıldızlı ekibimiz, Lucescu yönetiminde UEFA Uluslar Ligi ve 2020 Avrupa Şampiyonası eleme maçları öncesi yeni kadrosuyla sahne aldı.

Antalya Stadı'ndaki karşılaşmada Ay-Yıldızlılarımıza galibiyeti getiren golü 52. dakikada Mehmet Topal kaydetti.

Ay-Yıldızlılar ikinci hazırlık maçında ise Karadağ ile karşılaşacak. 27 Mart 2018 Salı günü Karadağ'ın başkenti Podgorica'da oynanacak mücadele 20:30'da başlayacak.

Türkiye - İrlanda Cumhuriyeti maçı fotoğraflarıTürkiye - İrlanda Cumhuriyeti maçı fotoğraflarıTürkiye - İrlanda Cumhuriyeti maçı fotoğraflarıTürkiye - İrlanda Cumhuriyeti maçı fotoğraflarıHABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

TÜRKİYE: 1 - 0 :İRLANDA CUMHURİYETİ

Maç Sonu: Hakem, maçın son düdüğünü çalıyor. Maç sonucu; Türkiye: 1 - İrlanda Cumhuriyeti: 0

90. dakika: Türkiye takımında Çağlar Söyüncü, sarı kart görüyor. İrlanda Cumhuriyeti takımından Alan Judge sol korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor. İrlanda Cumhuriyeti, Alan Judge ile köşe vuruşu kullanıyor.

89. dakika: Türkiye takımında, kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim Mehmet Topal.

88. dakika: Enes Ünal, Alan Judge tarafından faulle durduruluyor.

87. dakika: Türkiye takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Yusuf Yazıcı çıkıyor ve yerine Alper Potuk oyuna giriyor.

85. dakika: İrlanda Cumhuriyeti takımı Daryl Horgan ile gol fırsatını değerlendiremiyor. Ceza sahasının dışından kaleyi sol çaprazdan gören bir noktadan Daryl Horgan tarafından çekilen şut çerçeveyi bulmuyor.

82. dakika: Türkiye takımında, yarı alanın ortalarında kaleye uzak sayılabilecek bir mesafede kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim Kaan Ayhan. Türkiye takımında oyuncu değişikliği; Serdar Aziz oyundan çıkarken Kaan Ayhan oyuna giren isim.

81. dakika: Alan Judge, İrfan Can Kahveci tarafından faulle durdurulduğu için İrlanda Cumhuriyeti, orta yuvarlağa yakın bir noktadan serbest vuruş kullanacak. İrlanda Cumhuriyeti takımında David Meyler faul yapıyor. İrlanda Cumhuriyeti yarı alanının ortalarında kaleye uzak mesafede faul yapılan oyuncu Yunus Mallı. İrlanda Cumhuriyeti takımında David Meyler, sarı kart görüyor. İrlanda Cumhuriyeti takımından Declan Rice sağ kanatta rakip yarı alanın ortalarında taç çizgisine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor. Orta yuvarlağa yakın bir noktada kazanılan serbest vuruşu İrlanda Cumhuriyeti adına David Meyler kullanacak.

80. dakika: İrlanda Cumhuriyeti takımında oyuncu değişikliği; Jeffrey Hendrick oyundan çıkarken Alan Judge oyuna giren isim. Türkiye takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Hakan Çalhanoğlu çıkıyor ve yerine İrfan Can Kahveci oyuna giriyor.

78. dakika: İrlanda Cumhuriyeti takımından James McClean sol çapraz bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor. 

75. dakika: İrlanda Cumhuriyeti takımından Declan Rice tarafından çekilen şut kaleyi bulmuyor. İrlanda Cumhuriyeti takımında oyuncu değişikliği; Scott Hogan oyundan çıkarken Daryl Horgan oyuna giren isim.

73. dakika: Türkiye takımında, ceza sahası ön çizgisine yakın bir noktada kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim Volkan Babacan.

72. dakika: Sağ çaprazdan Gökhan Gönül ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor. Mehmet Topal, ceza sahası ön çizgisine yakın bir noktada Shane Duffy tarafından faule maruz kalıyor.

70. dakika: Sağ kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Matt Doherty ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor. 

69. dakika: Türkiye takımında oyuncu değişikliği; Emre Akbaba oyundan çıkarken Yunus Mallı oyuna giren isim.

68. dakika: İrlanda Cumhuriyeti takımında oyuncu değişikliği; Alan Browne oyundan çıkarken David Meyler oyuna giren isim.

67. dakika: Hakan Çalhanoğlu, rakip ceza sahasının hemen dışında kaleyi karşısına alıp şut çekiyor, kaleci Colin Doyle kurtarıyor.

66. dakika: İrlanda Cumhuriyeti takımından Conor Hourihane sağ korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor. Conor Hourihane ile İrlanda Cumhuriyeti takımı köşe vuruşu kullanacak.

65. dakika: İrlanda Cumhuriyeti takımından Matt Doherty sağ korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

64. dakika: Türkiye takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Cenk Tosun çıkıyor ve yerine Enes Ünal oyuna giriyor.

63. dakika: İrlanda Cumhuriyeti takımında oyuncu değişikliği; Seamus Coleman oyundan çıkarken Matt Doherty oyuna giren isim.

62. dakika: İrlanda Cumhuriyeti takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Sean Maguire çıkıyor ve yerine Shane Long oyuna giriyor.

61. dakika: İrlanda Cumhuriyeti takımında, kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim Conor Hourihane. Bu dakikada İrlanda Cumhuriyeti takımı gole yaklaşıyor ancak ceza sahasının dışından kaleyi sağ çaprazdan gören bir noktadan çekilen şut defansın müdahalesiyle engelleniyor.Şutu çeken isim Jeffrey Hendrick İrlanda Cumhuriyeti takımından Conor Hourihane sağ kanatta rakip yarı alanın ortalarında taç çizgisine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor. Türkiye, Volkan Babacan ile sahasının hemen dışından serbest vuruş kullanacak. Hasan Ali Kaldırım, ceza sahası yan çizgisine yakın bir noktada Seamus Coleman tarafından faulle durduruluyor.

60. dakika: Türkiye takımında Emre Akbaba faul yapıyor.

59. dakika: İrlanda Cumhuriyeti takımında, taç çizgisine yakın bir noktadan kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim Jeffrey Hendrick. Taç çizgisine yakın bir yerde Jeffrey Hendrick, Yusuf Yazıcı tarafından faule maruz kalıyor.

58. dakika: Türkiye takımından Emre Akbaba sol korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

56. dakika: İrlanda Cumhuriyeti takımının kazandığı serbest vuruş için topun başına Jeffrey Hendrick geçiyor. Türkiye takımında Yusuf Yazıcı faul yapıyor. Faul yapılan oyuncu Conor Hourihane. İrlanda Cumhuriyeti takımı bu dakikada tabelayı değiştirme fırsatına yaklaşıyor ancak ceza sahası içi sol çaprazından James McClean tarafından çekilen şut defansın müdahalesiyle engelleniyor.

54. dakika: Serdar Aziz, Scott Hogan tarafından faulle durdurulduğu için Türkiye orta saha çizgisine yakın bir noktada serbest vuruş kullanacak. Türkiye takımında, orta saha çizgisine yakın bir noktada kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim Serdar Aziz.

52. dakika: Hakan Çalhanoğlu ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor. GOL Mehmet Topal Milli Takımımızı öne geçiren golü atıyor.

51. dakika: İrlanda Cumhuriyeti, Sean Maguire ile köşe vuruşu kullanıyor. İrlanda Cumhuriyeti takımından Sean Maguire sağ korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor. Okay Yokuşlu, Conor Hourihane tarafından faulle durduruluyor. Türkiye takımının kazandığı serbest vuruş için topun başına Okay Yokuşlu geçiyor. İrlanda Cumhuriyeti takımından Sean Maguire sağ korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

47. dakika: Türkiye takımı bu dakikada tabelayı değiştirme fırsatına çok yaklaşıyor. Kale ağzından Çağlar Söyüncü tarafından çekilen şut çerçeveyi bulmuyor. Yusuf Yazıcı ile Türkiye takımı köşe vuruşu kullanacak. Türkiye takımından Gökhan Gönül sağ korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

46. dakika: Hakem ikinci yarıyı başlatıyor.

Devre Arası: Hakem müsabakanın ilk yarısını bitiriyor

45. dakika: Türkiye takımının yarı alanının ortalarında taç çizgisine yakın bir noktada kazandığı serbest vuruş için topun başına Volkan Babacan geçiyor. İrlanda Cumhuriyeti takımında Alan Browne hakem Slavko Vincic tarafından sarı kart ile cezalandırılıyor.

44. dakika: İrlanda Cumhuriyeti takımında Alan Browne faul yapıyor.

43. dakika: Cenk Tosun, yarı alanın ortalarında kaleye uzak mesafede Shane Duffy tarafından faule maruz kalıyor. Türkiye takımında, yarı alanın ortalarında kaleye uzak sayılabilecek bir mesafede kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim Okay Yokuşlu.

40. dakika: Türkiye takımında Emre Akbaba faul yapıyor. İrlanda Cumhuriyeti, Shane Duffy ile orta yuvarlaktan serbest vuruş kullanacak.

38. dakika: Emre Akbaba, Seamus Coleman tarafından faulle durdurulduğu için Türkiye serbest vuruş kullanacak. Hakan Çalhanoğlu ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor. Türkiye takımında, kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim Hakan Çalhanoğlu.

37. dakika: Taç çizgisine yakın bir noktadan kazanılan serbest vuruşu İrlanda Cumhuriyeti adına Conor Hourihane kullanacak. Cenk Tosun ile Seamus Coleman arasındaki mücadele hakem tarafından faul gerekçesiyle durduruluyor. Faulü yapan oyuncu Cenk Tosun. Taç çizgisine yakın bir bölgede İrlanda Cumhuriyeti takımı oyuna başlayacak.

35. dakika: İrlanda Cumhuriyeti takımında James McClean faul yapıyor. Türkiye takımından Yusuf Yazıcı Rakip yarı alanın ortalarından ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor. Yarı alanın ortalarında kaleye uzak mesafeden kazanılan serbest vuruşu Türkiye adına Yusuf Yazıcı kullanacak.

33. dakika: Hasan Ali Kaldırım, rakip ceza sahasına girmeden kaleye şut çekiyor, kaleci Colin Doyle kurtarıyor.

32. dakika: Yusuf Yazıcı, rakip ceza sahasının hemen dışında kaleyi karşısına alıp şut çekiyor, kaleci Colin Doyle kurtarıyor.

30. dakika: Sol kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Hakan Çalhanoğlu ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor. Türkiye, Hakan Çalhanoğlu ile köşe vuruşu kullanıyor. Sağ kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Gökhan Gönül ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

28. dakika: Cenk Tosun, rakip ceza sahasının hemen dışında kaleyi karşısına alıp şut çekiyor, kaleci Colin Doyle kurtarıyor.

27. dakika: Okay Yokuşlu, orta yuvarlağa yakın bir noktada Conor Hourihane tarafından faule maruz kalıyor. Orta yuvarlağa yakın bir noktada kazanılan serbest vuruşu Türkiye adına Mehmet Topal kullanacak. Hasan Ali Kaldırım ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

26. dakika: Okay Yokuşlu rakip ceza sahasının hemen dışında kaleyi karşısına alıp şansını deniyor ancak savunmaya çarpan top tehlikeli bölgeden uzaklaşıyor.

24. dakika: Sol kanatta ceza sahası yan çizgisinden Hasan Ali Kaldırım ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor. Sol çaprazdan Çağlar Söyüncü ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

19. dakika: Ceza sahası içinde sağ çaprazdan Gökhan Gönül ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

18. dakika: Bu dakikada İrlanda Cumhuriyeti takımı gole yaklaşıyor ancak ceza sahası içi sol çaprazından çekilen şut direğin az farkla uzağından auta gidiyor. Şutu çeken isim Scott Hogan

17. dakika: Sol kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Hakan Çalhanoğlu ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor. Mehmet Topal, rakip ceza sahasına girmeden vuruşunu yapıyor, top dışarı çıkıyor.

15. dakika: Türkiye takımında Çağlar Söyüncü faul yapıyor. İrlanda Cumhuriyeti, Conor Hourihane ile serbest vuruş kullanacak. Hakem Slavko Vincic yardımcı hakemine uyarak ofsayt bayrağını Scott Hogan için kaldırdı.

12. dakika: Türkiye takımından Hakan Çalhanoğlu ceza sahasına orta yapıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor. Türkiye, Çağlar Söyüncü ile yarı alanının ortalarında taç çizgisine yakın bir noktada serbest vuruş kullanacak.

11. dakika: Hakem sol kanatta rakip yarı alanın ortalarında bulunan Scott Hogan için ofsayt bayrağını kaldırıyor.

10. dakika: Hakan Çalhanoğlu, rakip yarı alanın ortalarında uzak mesafeden vuruşunu yapıyor, top dışarı çıkıyor.

9. dakika: İrlanda Cumhuriyeti takımının orta yuvarlağa yakın bir noktada kazandığı serbest vuruş için topun başına Shane Duffy geçiyor. Cenk Tosun orta yuvarlağa yakın bir noktada topa eliyle müdahale ediyor. Hasan Ali Kaldırım, rakip ceza sahasına girmeden vuruşunu yapıyor, top dışarı çıkıyor.

8. dakika: Sol kanatta rakip yarı alanın ortalarında taç çizgisine yakın bir noktadan Mehmet Topal ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

7. dakika: Emre Akbaba rakip ceza sahasının hemen dışında kaleyi karşısına alıp şansını deniyor ancak savunmaya çarpan top tehlikeli bölgeden uzaklaşıyor.

5. dakika: Yusuf Yazıcı, rakip yarı alanın ortalarında uzak mesafeden kaleye şut çekiyor, kaleci Colin Doyle kurtarıyor.

3. dakika: İrlanda takımından Conor Hourihane tehlikeli bir müdahalede bulunuyor. Mehmet Topal faule maruz kalan oyuncu.

1. dakika: Türkiye başlama vuruşunu yapıyor ve maç başlıyor. İrlanda rakip sahada taç atışını kullanıyor.

TÜRKİYE: Volkan Babacan, Hasan Ali Kaldırım, Serdar Aziz, Çağlar Söyüncü, Gökhan Gönül, Okay Yokuşlu, Mehmet Topal, Hakan Çalhanoğlu, Yusuf Yazıcı, Emre Akbaba, Cenk
TEKNİK DİREKTÖR: Mircea Lucescu

İRLANDA CUMHURİYETİ: Colin Doyle, Seamus Coleman, Shane Duffy, Sean Maguire, Declan Rice, James McClean, Jeff Hendrick, Alan Browne, Scott Hogan, Kevin Long, Conor Hourihane
TEKNİK DİREKTÖR: Marin O'Neill

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER