FUTBOL

Türkiye gruptan nasıl çıkar?

Euro 2016'da grubunda sıfır çeken millilerimiz için her şey henüz bitmiş değil. Arnavutluk'un Romanya galibiyeti işlerimizi zorlaştırsa da Çekler karşısında alacağımız galibiyet bizi bir üst tura taşıyabilir.

Türkiye gruptan nasıl çıkar? - Sayfa 1

Euro 2016'da grubundaki iki maçta sıfır çeken millilerimiz için her şey henüz bitmiş değil. Arnavutluk'un Romanya galibiyeti işlerimizi zorlaştırsa da Çek Cumhuriyeti karşısında alacağımız iki farklı galibiyet bizi bir üst tura taşıyabilir.

Türkiye gruptan nasıl çıkar? - Sayfa 2

21 Haziran Salı günü Çek Cumhuriyeti ile Euro 2016’nın kader maçına çıkacak olan Türkiye’nin işi ince hesaplara kaldı. Ay-yıldızlı takım, iki maçta Hırvatistan ve İspanya’ya karşı aldığı yenilgiler sonrasında 0 puanda bulunsa da her şey bitmiş değil.

Türkiye gruptan nasıl çıkar? - Sayfa 3

Gruplarda en iyi puan ve averaja sahip 4 takımın çıkacağı turnuvada Türkiye’nin hala şansı var. 0 puanla -4 averaja sahip olan millilerin Çek Cumhuriyeti’ni yenmekten başka çaresi yok.

Türkiye gruptan nasıl çıkar? - Sayfa 4

ARNAVUTLUK SÜRPRİZİ KÖTÜ OLDU Euro 2016 A Grubu’nda Romanya’yı 1-0’lık sürpriz sonuçla yenen Arnavutluk’un bu çabası bizim için iyi olmadı. 3 puana sahip olan ve -2 averaja yükselen Arnavutlar’ın önüne geçmemiz için Çekler’i en az iki farklı skorla yenmemiz gerekecek.