OLİMPİYAT HABERLERİ

Türk hakemliğinde bir ilk daha

Cüneyt Çakır ve ekibi 44 yıl sonra bir ilke imza attılar!

Türk hakemliğinde bir ilk daha

Rio 2016 Yaz Olimpiyatlarında Arjantin ile Cezayir, Rio De Janeiro’daki olimpiyat stadında karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı hakem Cüneyt Çakır yönetti. 

Cüneyt Çakır; 2016 Olimpiyatları'ndaki görevi ile 44 yıl sonra olimpiyatlarda futbol branşında görev alan ilk Türk hakem oldu. 

Daha önce Sulhi Garan 1960 Roma ve Doğan Babacan 1972 Münih olimpiyatlarında görev almıştı.

Barcelonalı taraftarlardan Arda Turan'a ağır eleştiri

ÇAKIR'DAN İKİ KIRMIZI KART

2016 Rio Olimpiyat Oyunları'nda futbolda, FIFA kokartlı Türk hakem Cüneyt Çakır'ın yönettiği maçta Arjantin, Cezayir'i 2-1 yendi.
Olimpiyat Stadı'ndan oynanan D Grubu mücadelesinde Arjantin'in gollerini 47'nci dakikada Angel Correa ve 70'te Jonathan Calleri atarken, Cezayir ise 64. dakikada Sofiane Bendebka ile fileleri havalandırdı.Olimpiyatlarda 44 yıl aranın ardından görev alan Türk hakem Cüneyt Çakır, 45. dakikada Arjantin'den Victor Cuesta'ya, 67. dakikada ise Cezayir'den Ayoub Abdellaoui'ye ikinci sarıdan kırmızı kart gösterdi.

Brezilya gol atamıyor

Turnuvanın favorileri arasında gösterilen ev sahibi Brezilya, A Grubu'ndaki ikinci maçında bu kez Irak'ı yenemedi.

Mane Garrincha Stadı'nda oynanan mücadelede iki takım da yakaladığı gol fırsatlarını değerlendiremeyince karşılaşma golsüz sona erdi. Brezilya'nın Barcelonalı yıldızı Neymar, karşılaşmada 90 dakika boyunca forma giymesine rağmen etkili olamadı.

Brezilya, gruptaki ilk maçında Güney Afrika'yla da 0-0 berabere kalmıştı.
.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER