FUTBOL

Türk futbolcularının Kurtlar Vadisi dizisindeki karşılıkları

Kurtlar Vadisi'ndeki karakterleri aratmayan, kahvehane ve 'ağır abi' kültürüne özenen Türk futbolcularının Türkiye'nin bir dönemine damga vuran bu dizdeki karşılıkları!

Türk futbolcularının Kurtlar Vadisi dizisindeki karşılıkları - Sayfa 1

Emre Belözoğlu - Testere Necmi Yeteneğinden kimsenin şüphe etmediği, herkesin futbol aklına saygı duyduğu Emre, bazen öyle bir kendini kaybediyor ki, saha içinde yapamayacağı faul ve itiraz kalmıyor. Saha dışında pek fazla olaya karışmayan tecrübeli isim saha içinin ise tam bir Testere Necmi'si... Emre'nin Fatih Terim'e olan yakınlığı da Testere'nin Baron'a olan yakınlığını andırıyor.

Türk futbolcularının Kurtlar Vadisi dizisindeki karşılıkları - Sayfa 2

Arda Turan - Süleyman Çakır Konsey üyelerinden Laz Ziya'nın damadı olan Süleyman Çakır, kontrol edemediği siniri, ağır abi tavırlarıyla adeta son dönemdeki davranışlarıyla Arda Turan'ı yansıtıyor.

Türk futbolcularının Kurtlar Vadisi dizisindeki karşılıkları - Sayfa 3

Burak Yılmaz - Laz Ziya Trabzon'un bağrından çıkan Laz Ziya, adalet dağıtması ve hiçbir zaman arkadaşlarını satmamasıyla öne çıkıyor. Arda Turan'ın Berkay'la olan kavgasında arkadaşını savunan Burak Yılmaz, barın dışına ilk çıkanlardandı ve Berkay'ın üzerine yürüyenlerdendi.

Türk futbolcularının Kurtlar Vadisi dizisindeki karşılıkları - Sayfa 4

Volkan Demirel - Tombalacı Mehmet Cüssesi ve yeteneğiyle ön plana çıkan Volkan Demirel, Tombalacı gibi herkesi genelde tahrik eden bir kararktere sahip. Saha içinde rakiplerle dalaşması, deplasmanlarda rakip taraftarlar tarafından sürekli ıslıklanması onu Tombalacı Mehmet'e benzetiyor.