TRABZONSPOR

Trabzonspor'un UEFA umudu arttı

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Önder Bülbüloğlu, UEFA ile ilgili olarak bordo-mavili taraftara müjde gibi açıklamalar yaptı

Trabzonspor'un UEFA umudu arttı

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Önder Bülbüloğlu, UEFA'dan gelebilecek ceza tehdidi ile ilgili olarak bordo-mavilileri sevindirecek haberler verdi. Bülbüloğlu, UEFA'dan herhangi bir ceza almadan yeni bir sözleşme yapabileceklerine inandığını söyledi.

Finansal fair-play ile ilgili ağır kriterler dahilinde Trabzonspor'da yaşanan gelişmeleri yakından takip eden UEFA ile sürekli görüşme halinde olan Kulüp Başkan Yardımcısı Önder Bülbüloğlu, geçen hafta yaptıkları ön görüşmenin ardından 24 Mart'ta genişletilmiş bir heyetle savunma yapacaklarını belirtti.

Trabzonspor Onur Kıvrak'ı satıyor 

Geçen hafta UEFA'da bir toplantı yaptıklarını ifade eden Bülbüloğlu, "24 Mart'ta daha genişletilmiş bir heyet ile gidip gelişmelerle ilgili olarak savunma yapacağız. Biz hazırlıklarımızı ve savunmamızı yaptık. Ön görüşmelerimizi yaptık ve olumlu geçti. Bir ceza almadan yeni bir sözleşme yapabileceğimize inanıyorum. Yeni bir yönetim, yeni projelerimizi ve bu süreçte yapacağımız mali disiplin çalışmalarımızı anlatacağız, yaptıklarımız var. Sözleşmelerde yüzde 25'e yakın bir tasarruf sağladık. Akyazı Stadyumu açılacak ve bununla birlikte bir takım projelerimizi sunacağız. Mali durumda, disiplinle bir balans sağlayacağımızı anlatacağız. 3 yıllık dönemde bu işi UEFA'nın istediği kriterlerde götürebileceğimizi ortaya koyacağız. Ondan sonrası buna uyup uymamakla alakalı olacak. Uyabilirsek bir sıkıntı olmaz. Uyamazsak her an bir ceza gelebilir" şeklinde konuştu.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER